Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Luna decembrie vine cu multe surprize pentru fiecare zodie. Afla si tu ce ti-au pregatit astrele pentru luna cadourilor!

Citeste horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

foto: craiasa zapezii, Shutterstock

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Berbec

Berbecii au parte de o luna plina de incercari.

Sectorul dragostei este cel mai dinamic in luna decembrie, chiar daca se apropie sarbatorile si armonia ar trebui sa se instaleze deja. Simtiti nevoia de mult mai multa afectiune si mai multa atentie din partea partenerului si acest lucru va irita un pic producand stari de nervozitate si tensiuni in relatia de cuplu. In apropierea sarbatorilor insa, apele se linistesc si va puteti bucura impreuna de momente frumoase.

In ceea ce priveste cariera profesionala, luna decembrie aduce numai vesti bune. Se poate pune problema unor calatorii in interes de serviciu, calatorii ce se anunta a fi fructuoase si ajutatoare la dezvoltarea personala din punct de vedere profesional.

Citește și:

Pentru ca activitatea profesionala este una intensa in aceasta luna, starea de sanatate este posibil sa aiba de suferit pana spre finalul lunii. Oboseala si agitatia isi vor spune cuvantul.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Taur

Luna decembrie este plina de surprize pentru nativii zodiei taur.

Viata sentimentala cunoaste in sfarsit o puternica ascensiune si un succes nesperat. In ultimul timp aceasta zona a fost neglijata de catre astre, dar incepand cu jumatatea lunii decembrie lucrurile incep sa se miste intr-un mod corespunzator si intr-o directie favorita pentru cei ce simt lipsa afectiunii si a atentiei.

Sectorul financiar este in atentia astrelor si este chiar rasfatat de catre acestea pentru ca se anunta castiguri foarte mari cu un efort minim. Se mai poate vorbi si despre o investitie avantajoasa, cadouri financiare si multe alte lucruri ce sporesc acest sector astfel incat nativii sunt in culmea fericirii.

Citește și:

Efortul depus in ultima perioada isi spune cuvantul in privinta sanatattii fizice si se simte o oarecare slabire a organismului si o suprasolicitare. Mai multa odihna si totul este in regula.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Gemeni

Se anunta o luna fericita pentru nativii zodiei gemeni!

Venus se afla in casa dragostei a nativilor zodiei gemeni si pentru ca este stapana casei erotismului aduce impliniri in viata sentimentala si in relatia de cuplu. Poate fi vorba despre o noua iubire sau de testarea relatiei de cuplu, dar lucrurile sunt cum nu se poate mai bine si fericirea la cote maxime.

Viata profesionala se invarte in aceasta luna in jurul asocierilor si a proiectelor de grup. Finantele au de castigat daca gemenii renunta un pic la orgoliu si accepta sa lucreze alaturi de oameni noi cu care sa stabileasca relatii profesionale avantajoase pentru ambele parti.

Citește și:

Starea de sanatate a avut un pic de suferit in ultima perioada, insa lucrurile incep sa se indrepte si tonusul sa revina la normal. Optimismul si energia pozitiva ajuta foarte mult in acest sector.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Rac

Luna decembrie vizeaza relatiile racilor.

Viata sentimentala nu impresioneaza cu nimic la inceputul lunii, insa dupa primele doua saptamani incep sa apara lucruri interesante si sa inceapa adevarata distractie, daca o putem numi asa. Pentru ca se apropie sarbatorile, gandurile sunt mai curate, oamenii mai buni, si cine stie, poate Mos Craciun vine cu multe cadouri sentimentale si emotionale in acest an.

Luna decembrie este o luna favorabila pentru viata profesioanala a nativilor zodiei rac. Munca depusa pana acum incepe sa dea roade pe care racii le culeg cu bucurie si entuziasm. Comunicarea si creativitatea isi spun cuvantul in dezvoltarea noilor relatii profesionale ce se vor anunta foarte avantajoase la inceput de an nou.

Citește și:

Starea de sanatate este in general buna, dar nativii se gandesc serios sa isi schimbe usor stilul de viata si se orienteaza catre lucruri mai sanatoase.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Leu

Pentru lei, luna decembrie este despre dragoste.

Viata sentimentala ofera leilor emotii incredibil de puternice. Este vorba despre energiile sexuale ce se aduna la inceputul lunii si la pasiunea debordanta de care nativii zodiei leu dau dovada in aceasta luna. Sexualitatea este la cote maxime, pasiunea isi spune cuvantul, iar sentimentele si emotiile intrec orice asteptari.

Viata profesionala cunoaste un succes nebun in luna decembrie. Parca luna cadourilor se concentreaza numai pe nativii zodiei leu si le aduce toate lucrurile pe care si le doresc, pentru care au muncit si dupa care tanjesc de atat de mult timp. Cariera infloreste, relatiile profesionale se stabilizeaza si siguranta se instaleaza in sufletul nativilor.

Citește și:

Tonusul fizic este intr-o forma de zile mari!

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Fecioara

Pentru fecioare, luna decembrie este o luna pasionala.

Viata sentimentala se desfasoara intre patru pereti, sau mai bine spus, in secret. Fecioarele au ceva probleme de exteriorizare in luna decembrie si nu se descurca prea bine la exprimarea sentimentelor, a emotiilor si a trairilor, asa ca incearca sa faca asta doar in propria intimitate.

Viata profesionala se mentine pe linia de plutire si nu exceleaza in niciun fel. Fecioarele simt nevoia unei vacante prelungite sau macar a unei perioade mai linistite in care sa nu mai alerge si sa nu se mai agite atat de mult ca pana acum. Pur si simplu nu vor sa se mai implice si pe buna dreptate.

Sanatatea nu este nici ea in cea mai buna forma, insa o atentie sporita poate sa previna orice necaz.

Citește și:

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Balanta

Pentru balante se anunta o luna extraordinara din toate punctele de vedere.

Vorbimd despre viata sentimentala a balantelor, luna decembrie pregateste multe surprize. Se intesifica sexualitatea si zona emotiilor mai mult ca oricand. Elanul sentimental este unul foarte puternic, iar balantele reusesc sa exprime foarte usor ceea ce simt si sa se exteriorizeze. Cu toate acestea, balantele au nevoie de siguranta in relatia de cuplu.

Pe plan profesional isi dezvolta relatiile sociale si pe cele profesionale prin intermediul unei comunicari foarte deschise incepand cu luna decembrie. Acest lucru se pare ca se va continua si in urmatorul an, fapt ce le va aduce balantelor multe beneficii financiare.

Energia fizica le ajuta pe nativele zodiei sa aiba o dispozitie cat mai buna.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Scorpion

Nativii zodiei scorpion au parte de o luna relaxanta.

Viata sentimentala si relatia de cuplu nu au trecut prin cea mai buna perioada, insa odata cu venirea lunii decembrie lucrurile se imbunatatesc si in acest sector, iar scorpionii ar trebui sa ii multumeasca Mosului pentru asta. Armonia sarbatorilor se instaleaza incet, dar sigur, si emotiile devin din ce in ce mai intense.

Nici cariera nu a trecut printr-o perioada benefica, dar luna decembrie are cateva surprize pregatite si aici. Relatiile profesionale incep sa dea roade si incerci sa dezvolti noi proiecte ce se dovedesc a fi unele extrem de bine gandite. Partenerii tai te admira si te sustin in tot eea ce vrei sa faci.

Cateva analize de rutina nu ar strica pentru a verifica daca totul este in ordine.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Sagetator

Pentru nativii zodiei sagetator, decembrie este declarata luna iubirii.

Iubirea se extinde in aceasta luna si creste din ce in ce mai frumos construind o relatie frumoasa si de lunga durata asa cum ti-ai dorit mereu. Afectiunea si atentia catre partener este mult mai evidenta in aceasta luna, iar raspunsul este pe masura.

In plan profesional, luna decembrie aduce un plus de motivare in ceea ce priveste noile proiecte si noile oportunitati pe care cu siguranta nu trebuie sa le ratezi. Se anunta si o schimbare de job sau chiar ceva mai mut, o schimbare a domeniului in care nativii zodiei sagetator activeaza.

Tonusul fizic este excelent in prima parte a lunii, insa in a doua parte ar trebui ca odihna sa primeze.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn, luna decembrie este luna cuceririlor.

Chiar daca luna nu incepe furtunos si nu se inregistreaza niciun eveniment important in viata sentimentala, capricornii au un succes incredibil abia in a doua jumatate a lunii, atunci cand orice ar spune si orice ar face se poate transforma intr-o forma de flirt incredibil de creativa. Relatiile sentimentale existente infloresc si ele si legaturile se intaresc.

Viata profesionala trece printr-o perioada favorabila in prima poarte a lunii, insa odata cu apropierea sarbatorilor, finantele se cam consuma, nativii fiind nevoiti sa caute noi surse de venit care sa asigure tot necesarul lunii. Nu exista totusi motive de ingrijorare pentru ca finantele vin de acolo de unde se asteapta mai putin.

Stresul si agitatia din ultima perioada isi spun cuvantul asa ca se recomanda mai multa odihna.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Varsator

Luna decembrie este o luna infloritoare din toate punctele de vedere pentru nativii zodiei varsator.

Realizarile pe plan sentimental infloresc in aceasta luna si varsatorii se bucura alaturi de partenri de succese comune. Poate fi vorba de stabilirea unui nou camin conjugal sau de alte planuri ce isi gasesc finalizarea mult asteptata. Luna decembrie pregateste momente frumoase petrecute in doi si distractie din plin.

Ritmul vietii profesionale este la fel de intens ca si pana acum. Pana in ultima zi a acestui an, nativii zodiei varsator muncesc din greu si incearca sa isi dezvolte cat mai multe abilitati pentru a putea finaliza toate proiectele incepute de-a lungul anului.

Oboseala isi pune amprenta pe starea de sanatate si este posibil ca mici afectiuni sa isi faca de cap, insa nimic ingrijorator.

Horoscop decembrie: Previziuni pentru zodia Pesti

Luna decembrie se concentreaza pe viata de cuplu.

Latura sentimentala este exploatata in aceasta luna si aici se intampla cele mai multe lucruri interesante, se inregistreaza cele mai multe schimbari si emotiile sunt foarte puternice. In unele cazuri, viata sentimentala se impleteste frumos cu cea profesionala ducand la succese in ambele parti.

In ceea ce priveste viata profesionala, pestilor le merge foarte bine din punct de vedere al colaborarilor si al avantajelor ce reies in urma acestora. Este o perioada benefica sanselor de dezvoltare a carierei, sanse care nu se intalnesc la tot pasul.

Starea de sanatate este buna atata timp cat se evita excesele din aceasta perioada.

foto prima pagina: portret de iarna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc