Setari Cookie-uri

Horoscopul romanesc al dragostei

Vechiul zodiac al iubirii

Din batrani, fiecare luna are o denumire speciala, uitata acum de cei mai multi dintre noi. Potrivit acestei traditii, in functie in primul rand de luna de nastere, nu neaparat de zodie, oamenii se indragostesc si iubesc diferit, au noroc de dragoste sau raman holtei si fete batrane.

Gerar – Zodia Udatorului

De Gerar vin pe lume oamenii norocosi in ale iubitului. Nu se incurca in buturugi mici si cauta sa gaseasca numai dragostea curata. Sunt mestesugari in vorbe si stiu ce sa-ti spuna si cum sa te ia cu binisorul atunci cand vor cate ceva de la tine.

Sunt oameni cu firi cinstite si iti cata drept in fata atunci cand vorbesc cu tine. Se uita si la cautatura omului, si la mainile lui ca sa isi dea seama cine esti. Nu poti sa te asezi de-a curmezisul cu ei, chiar daca te iubesc ca pe ochii din cap.

Cand au zis o vorba, vorba ramane si nu e chip sa ii indupleci. Altfel, sunt chibzuiti, nu au patima betiei si nici nu umbla pe la alte case. Muierea nascuta in Gerar e apriga si desteapta, stie sa isi imblanzeasca barbatul si nu sufera langa ea omul prost sau lenes.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc