Setari Cookie-uri

Horoscopul romanesc al dragostei

Vechiul zodiac al iubirii

foto shutterstock femeie in ie

Faurar – Zodia Pestilor

Oameni molcomi si cumpatati se nasc de in zodia Pestilor. Sunt rusinosi ca fetele mari si au suflete curate. Sunt placuti la obraz si blajini la suflet dar nu sufera sa ii iei de prosti atunci cand sunt buni cu tine. Fac fapte bune fara sa astepte prinoase si cand le cade cu tronc cineva, ei nu se dau in laturi pana cand nu obtin ce vor.

Chiar daca sunt blanzi la vorba si la port, nu treci peste ei cand isi pun ceva in cap. Cand iubesc, sunt dragastosi si tin mereu cu casa. Nu calca stramb, nu mint si nici nu cauta sa traga pe spinarea celuilalt.

Martisor – Zodia Berbecului

Oamenii nascuti in Martisor nu sunt cumpatati la nimic, nici la mancare, nici la iubit. Mai calca stramb, mai spun cate o minciuna dar ti-e mai mare dragul sa stai de vorba cu ei. Cine se insoteste cu un om din zodia Berbecului, o sa traga multe, si bune si rele.

Citește și:

Sunt destepti si iscusiti, deprind usor mestesuguri dar nu prea dau pe branci de munca. Mai bine ii lasa pe altii si ei doar sa traga foloasele. De multe ori, nici nu stii cand vorbesc serios sau cand te iau in zeflemea ca au limba ascutita si stiu sa suceasca mintea omului doar din cuvinte.

Prier – Zodia Taurului

Tare sunt dragastosi barbatii si femeile nascute in Prier. Le e sufletul numai adiere de primavara si stiu sa iubeasca fara frica. Sunt cumpatati la bani si tin de ei. Nu sunt zgarciti dar cunosc valoarea banului si de obicei, daca e sa se imbogateasca, o sa castige doar prin munca.

Isi pierd repede mintile dupa cate un chip frumos si mai ca s-ar incredere indragostiti macar o data pe luna. Cand isi gasesc jumatatea, oamenii nascuti in Prier nu mai au ochi pentru altcineva dar pana atunci, vor avea de tras destule in dragoste.

Citește și:

Florar – Zodia Gemenilor

Oameni iscuti la vorbe, cei nascuti in Florar sunt negustori priceputi, buni de politica sau de avocatura. Gandesc mai sucit decat altii si stiu sa citeasca bine firea omului. Sunt veseli si senini la fata, cu obrazul plin, gura carnoasa.

Greu la cade cineva cu tronc si le place sa se joace de-a indragostirea. Totusi, cand o sa ajunga sa iubeasca din toata inima, oamenii nascuti in Florar stiu sa se dea dupa celalalt dar stiu si cand sa traga spuza pe turta lor.

Nu poate sa ii minta nimeni dar ei stiu bine sa ticluiasca. Daca e sa mai calce stramb din cand in cand, nu ii stie nici vantul, nici pamantul.

Ciresar – Zodia Racului

In luna lui Ciresar se nasc oamenii foarte sensibili din fire. Sunt iuti la manie si de multe ori gelosi. Abia stiu ei sa isi tina firea in frau dar incearca sa ii ia si pe altii in stapanire. In dragoste sunt statornici dar pentru ca au obiceiul sa umble cu banuiala, devin sacaitori si cicalitori pentru celalalt.

Citește și:

Nici ei nu prea se joaca de-a indragosteala si cauta pe cineva care sa ii inteleaga. Ei se potrivesc fie cu firi mai molcome care sa le faca mereu dupa voie, cu cu firi mai aprinse care sa stie sa le struneasca apucaturile si geloziile.

Cuptor – Zodia Leului

Plini de mandrie si de fala, cei nascuti in Cuptor stiu sa se faca placuti. Pe unde merg sunt sufletul petrecerii si isi gasesc iute perechea mai de-o noapte, mai de doua. Sunt curati la chip, bine facuti, mladii si usurei la picior.

Le place dragostea si o sa le treaca multi prin mana pana cand o sa gaseasca pe cineva care sa aiba ac de cojoacele lor. Cand le cade de-adevaratelea cu tronc cineva si prind drag, nu se mai uita pe langa ei si nici nu umbla noaptea pe la alte case. Tin de cuibul lor, sunt muncitori si dragastosi nevoie mare!

Gustar – Zodia Fecioarei

Cei nascuti in luna lui Gustar sunt bine chibzuiti. Potriviti ca statura, ca port si ca vorba, oamenii lui Gustar au noroc in toate. Muncesc mult, de mici si invata repede valoare banului. Chiar daca nu sunt avari, nici nu le da mana sa arunce banii in stanga si in dreapta.

Citește și:

Sunt seriosi cu iubirea asa cum sunt ei seriosi cu orice altceva. Decat sa stea o noapte, doua cu un om care le e drag, mai bine se lipsesc si stau in banca lor pana cand gasesc omul care sa merite iubirea lor.

Acasa sunt iubareti si cu bagare de seama la perechile lor dar cand ies in lume, nici n-ai sti ca sunt insotiti cu cineva, asa pot fi de reci.

Rapciune – Zodia Cumpenei

In zodia Cumpenei se nasc oamenii iubitori de frumos, de liniste si pace. Nu le place agitatie si se feresc de petreceri zgomotoase. Nu sunt oameni imposcati si stiu cum sa se imprieteneasca dar cauta sa tina pe langa ei doar firi ca ale lor, cumpatate si linistite.

Nu se baga in certuri si nu cauta sfada dar daca ii calci pe bataturi, nu se dau in laturi sa-ti spuna vreo doua si sa te puna in banca ta. Sunt curtenitori si stiu sa sususre marunt din buze atunci cand prind drag de cineva si le vine cheful de iubit. Atunci cand iubesc din inima, nu le mai trebuie nici casa, nici masa daca si-au gasit jumatatea.

Citește și:

Brumarel – Zodia Scorpiei

Scorpiile sunt firi tainice si ascunse. Sunt mereu incruntati si le umbla multe ganduri prin cap. Tocmai de aceea nu e lesne sa le patrunzi in suflet.

Cei nascuti in Brumarel sunt iscusiti la vorba si prietenosi, atunci cand au chef sau cauta sa traga foloase de pe urma cuiva. In rest, nu le intri in voie decat cu zaharelul si binisorul.

Sunt nazurosi in dragoste si nu prea le ajungi cu prajina la nas. Pe acesti oameni nu ii casatoresc nici rubedeniile din familie, nici babele din sat. Daca le-a cazut cineva cu tronc, luntre si punte s-or face pana cand se vad cu dragu-n batatura.

Brumar – Zodia Arcasului

Arcasii sunt oameni aparte. Cugeta la lucruri mari si unde pun ei mana, creste. Au fete late cu frunti inalte si sprancene groase pe care le incrunta mereu. Sunt scumpi la vorba dar sunt buni la povata si zic omului mereu p-aia dreapta. Poti sa te increzi in ei ca le e rusine sa umble cu ocaua mica.

Citește și:

In dragoste, le trebuie o pereche ca ei: ganditoare, fara limbarita, cumpatata la bani si cu mintea agera. Nu le sta in fire sa umble prea mult dupa cine le e drag si au trecere mare la oamenii pe care i-au indragit. Nici nu se gandesc sa mai calce si pe alaturi cand si-au ales ce-i acasa dupa placul si pofta inimii.

Undrea – Zodia Tapului

In zodia Tapului se nasc oamenii ambitiosi. Din ei se aleg domnii, avocatii, ispravnicii, doctorii. Nu au limbarita si cand deschid gura sa zica ceva, ce zic ei e plin de miez. Sunt reci din fire si parca-s stane de piatra dar daca le cauti in ochi, iti dai seama ca sunt destepti si ai ce invata din povetele lor.

Greu de tot le cade lor cu tronc cineva si n-au nici timp, nici rabdare de indragosteli. Lor le trebuie iubire adevara, sa-i scoata din amorteala si sa le puna bine sangele in miscare, nu joaca de-a indragosteala. La fel de greu le intri in voie si isi aleg jumatatea cu mare grija si multe pretentii.

foto prima pagina shutterstock femeie blonda

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc