Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati loiali. Al tau iti va ramane fidel?

Crezi ca partenerul tau iti va ramane fidel? Vezi si tu care sunt zodiile barbatilor loiali si vezi daca al tau se numara printre ei.

Putem spune ca barbatii sunt programati genetic sa calce pe bec, insa chiar daca vor sa o faca, ar fi bine sa o faca asa cum trebuie astfel incat noi sa nu aflam de grozaviile lor.

Unii dintre ei insa fac parte din categoria celor la care visam de-o viata si pe care ii vrem langa noi pentru tot restul zilelor.

Hai sa vedem care dintre barbatii zodiacului vor ramane fideli partenerelor lor.

Barbatul Berbec

foto: barbat serios, shutterstock

Chiar daca la prima vedere barbatul berbec pare sa fie un cuceritor de prima mana si isi etaleaza acest talent cu fiecare ocazie pe care o are, el isi va alege partenera dupa cele mai inalte standarde si va sti ca isi va dori sa ramana tot timpul alaturi de ea.

Cea care are sa ii cucereasca inima neastamparatului berbec este o femeie calma si bine inradacinata in realitatea contemporana, asa ca va reusi sa il calmeze adesea pe inflacaratul barbat berbec. Este calda si va sti sa il apropie de ea, iar el va aprecia toate aceste lucruri si ii va ramane fidel tot restul zilelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc