Setari Cookie-uri

Horoscopul copacilor magici

Secretele mistice ale druizilor

Joi – Alun

Multe dintre baghetele magice ale druizilor erau facute din lemnul de alun si in multe dintre mormintele antice descoperite, arheologii au gasit ramasite ale acestuia, fie de la instrumentul magic, fie gramajoare de alune puse alaturi de cel decedat. Pe de cealalta parte, druizii se temeau de alunul desfrunzit pe care il considerau blestemat si vatamator pentru oricine trecea pe langa ei.

In zile de joi si sub patronajul alunului, se nasc oamenii meniti sa ajunga mari conducatori. Indiferent ca e vorba de cariera, religie sau politica, aceste persoane vor ajunge intotdeauna in varf. Mintile lor sunt vii iar nervii sunt tari ca muntii.

Atunci cand isi propun ceva, nimic nu poate sta in calea unor astfel de oameni si isi vor atinge scopurile, indiferent de pretul platit. Ei vor invata rapid ca maretia se tine scump si sunt dispusi sa plateasca acest cost.

Citește și:

Vineri – Anin

In cultura druidica, aninul era simbolul renasterii si aparea in multe dintre legendele care vorbeau despre eroi readusi la viata prin magia acestui copac. Taierea sau ruperea unui anin erau considerate ofense majore si puteau fi pedepsite drastic.

In zile de vineri si sub protectia aninului se nasc persoanele care traiesc pentru dragoste si fac din acest sentiment marele scop al vietii. In mod paradoxal, acesti oameni nu se vor indragosti foarte des, ci vor astepta sa isi gaseasca marea iubire inainte sa isi puna inima pe tava.

Le va fi destul de greu sa faca anumite compromisuri insa de dragul celor dragi, vor invata sa faca si acest lucru. Chiar daca sunt oameni orgoliosi, uneori plini de vanitate, cei nascut sub protectia aninului au inimi calde si stiu sa iubeasca asa cum nu o poate face nimeni altcineva.

Citește și:

Sambata - Soc

Datorita buchetelelor de flori albe si de fructe mici si negre ale socului, acesta este asociat des cu zanele si lumea lor. Unele mituri spun chiar ca un soc mare pazeste intrarea in regatul acestora insa niciun om nu poate patrunde pana la ele.

Oamenii care se nasc in aceasta zi si sub protectia socului sunt iubitori de singuratate si independenta. Tocmai de aceea, vor avea un drum greu in ceea ce priveste viata amoroasa. Ei nu se indragostesc foarte usor si au standarde foarte ridicate. In inimile lor vor patrunde doar acele persoane speciale care merita intr-adevar acest lucru.

Totusi, atunci cand ajung sa iubeasca, acesti oameni sunt calzi, surprinzatori si foarte loiali. Asteapta acelasi lucru si de la parteneri iar pentru ei, infidelitatea este un pacat de neiertat.

Duminica – Tisa

In mitologiile pre-crestine, de multe ori acest copac era simbolul nemuririi. Se credea ca in acesti copaci salasuiesc spiritele celor plecati dintre noi care continuau astfel sa faca parte din lumea celor vii. De altfel, in multe tari din vest, tisa inca se planteaza in curtile bisericilor sau in cimitire. Mai mult de atat, druizii isi faceau baghete fermecate din lemnul de tisa tocmai datorita simbolisticii acestui copac.

Citește și:

Oamenii nascuti duminica si prin urmare, sub patronajul acestui copac sfant sunt persoane cu un univers interior foarte bogat. De cele mai multe ori, acesti oameni nu se afla la prima existenta si spiritele lor au in urma un lung drum de vieti anterioare.

De altfel, sunt foarte intelepti si au inimi calde, generoase. Chiar si asa, nimeni nu poate sa profite de pe urma bunatatii lor. Au o intuitie foarte puternica si isi dau seama imediat cand cineva incearca sa le ascunda adevarul, indiferent de motiv.

foto prima pagina shutterstock zana apelor

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc