Setari Cookie-uri

5 zodii de barbati pe care sa-i prezinti parintilor

Esti intr-o relatie serioasa si nu stii daca este momentul sa iti duci iubitul acasa? Uita-te sa vezi daca il regasesti in horoscopul nostru si nu mai sta pe ganduri!

Rac

Barbatul rac va sti sa ii atraga pe ai tai parinti cu planurile lui marete pentru viitor si cu modul dragastos in care se comporta cu tine atunci cand sunteti in preajma lor si nu numai. Acest nativ tine foarte mult la familie, la traditii si la obiceiuri, asa ca are din start cateva puncte forte pe care o sa le foloseasca cu succes.

Va discuta despre orice, va fi deschis si va face o impresie buna de fiecare data. Il va ajuta pe viitorul socru la treburile casnice si se va ridica si mai mult in ochii lui. Pentru ca are nevoie mereu de atentie si de afectiune, va cauta sa vorbeasca intr-una si ceilalti sa il asculte.

Leu

Barbatul leu este foarte patimas atunci cand vine vorba despre iubire si despre relatia cu partenera de cuplu. O iubeste pana peste cap si nu concepe sa nu fie asa. I se daruieste cu totul si o accepta pe ea asa cum este. Ii accepta parintii si ii iubeste ca pe proprii lui parinti. Se simte acolo ca intr-o a doua familie si acest lucru va fi simtit si de catre parintii tai.

Citește și:

foto: barbat care zambeste, shutterstock

Ii va ajuta de cate ori va putea si va fi alaturi de ei in orice moment. Este generos cu cei din jurul lui si va fi la fel si cu ei. Va comunica deschis si le va castiga simpatia treptat pentru ca vrea sa ii cunoasca foarte bine si la fel si ei. Apreciaza si iubeste ideea de familie, de uniune si de timp petrecut alaturi de ei.

Sagetator

Barbatul sagetator poti sa il prezinti parintilor daca este usor trecut de 30 de ani. El abia atunci ajunge la maturitatea in care va aprecia o femeie la adevarata ei valoare si va intelege sentimentele ce unesc doi oameni pentru tot restul vietii. Abia atunci va intelege de ce trebuie sa iti cunoasca parintii, si mai ales, de ce trebuie sa se comporte civilizat si sa isi aleaga usor cuvintele.

Daca toate aceste lucruri sunt puse la punct si nimic nu pare sa mai stea in calea fericirii voastre, relatia dintre el si parintii tai se va dezvolta frumos si se vor crea legaturi deosebite. Veti forma o familie mare si unita, lucru ce va va ajuta sa treceti impreuna peste toate momentele grele si sa va bucurati inzecit de cele bune.

Citește și:

foto prima pagina: cuplu tanar, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc