Setari Cookie-uri

Zilele benefice in dragoste pentru fiecare zodie in 2015

Horoscopul iubirii: Zilele norocoase in dragoste in acest an

In general, 2015 se anunta a fi un an excelent pana in august si foarte echilibrat, linistit si plin de armonie dupa aceasta perioada, datorita traseului parcurs de Jupiter. Acesta isi va face simtita influenta asupra tuturor domeniilor din vietile noastre, incepand de la sanatate si viata de familie pana la evolutia profesionala. Cu toate acestea, dragostea va fi planul cel mai important pentru toti nativii si, in acelasi timp, va fi puternic influentat nu doar de Jupiter ci si de traseul celorlalte planete.

Berbec

Zile norocoase in dragoste: 20 martie, 14 aprilie,22 iunie, 11 august, 27 septembrie, 16 noiembrie

Intre 1 ianuarie si 11 august, Jupiter tranziteaza zona responsabila cu romantismul pentru nativii in Berbec. In aceasta perioada in mod special, cei nascuti sub aceasta zodie pot atrage cu usurinta parteneri si nu doar pentru relatii trecatoare.

Citește și:

In cazul lor, aceasta perioada poate fi inceputul unei relatii stabile care poate duce la o casatorie. In acelasi timp, cei care au deja un partener, se vor simti mai romantici decat de obicei si vor avea ocazia sa petreaca mai mult timp in compania persoanei iubite.

In ceea ce priveste latura senzuala si libidoul, acestea vor atinge puncte culmintate in special in a doua jumatate a lunii iunie si a doua jumatate a lunii septembrie, momente ideale pentru escapade in doi sau, de ce nu, pentru a trece impreuna prin experiente noi.

foto shutterstock portret de femeie

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc