Setari Cookie-uri

Horoscop pentru ianuarie 2009

Anul 2009 debuteaza cu eclipsa de Soare de pe 26 ianuarie, fiind dublata pe aceeasi data si de Luna Noua, conjunctura ce va avea influente asupra tuturor semnelor zodiacului. Tot la inceputul lunii, pe 5 ianuarie, Jupiter - Planeta norocului intra in Varsator, eveniment ce favorizeaza, in primul rand, zodiile de Aer (Varsator, Balanta, Gemeni), dar si toate actiunile si demersurile inedite. Afla ce surprize te asteapta din horoscopul lunii ianuarie 2009!

Horoscop ianuarie 2009 pentru zodia Berbec
Influenta eclipsei solare: Eclipsa de pe 26 iti va aduce o stare mentala pe care n-ai mai simtit-o de ceva vreme: te vei simti puternica si increzatoare in propriile tale idealuri, ceea ce te va ajuta sa-ti pui in practica planurile pe care le amani de ceva vreme.
Viata ta profesionala este privilegiata se pare ca Sarbatorile ti-au adus relaxarea de care aveai nevoie pentru a porni in rezolvarea unor noi provocari cu motorul turat la maxim! In luna ianuarie, vei avea cateva sanse profesionale pe care nu ai cum sa le ratezi!
Sfatul lunii ianuarie: Deschide bine ochii si nu lasa sa-ti scape nicio oportunitate aparuta in aceasta luna!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!


Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc