Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati pe care nu ai voie sa ii ratezi

Unii barbati sunt pentru fiecare dintre noi partenerii perfecti. Gaseste-l si tu pe al tau si nu il mai lasa sa iti scape!

Este un om corect si nu suporta minciuna, asa ca el nu va putea niciodata sa te minta sau sa iti ascunda ceva. Iti ofera pe tava increderea lui si toate emotiile pe care le traieste atunci cand esti langa el. Te va putea trece prin toate starile posibile, insa este un partener de neegalat.

Ii place sa curteze asa ca te poti astepta de la el sa nu se grabeasca si sa vrea sa ia lucrurile incet. Ii place sa cucereasca pas cu pas femeia care ii va fi aproape si sa ii descopere chiar si cele mai ascunse mistere. Este un partener ideal pentru femeile care stiu ce vor.

Scorpion

Barbatul scorpion te seduce inca din primele priviri pentru ca stie ca prima impresie conteaza si farmecul lui din priviri nu poate fi egelat de niciun alt nativ al zodiacului. Este un barbat inteligent si te va surprinde mereu cu ceva nou.

Stie cum sa iti faca curte, cum sa te cucereasaca si cum sa iti suceasca mintile atsfel incat sa te indragostesti iremediabil de el si sa nu vrei sa mai ai alaturi niciun alt barbat. In acelasi timp stie cum sa te trateze precum o printesa, sa te rasfete si sa te alinte precum nimeni altul.

Citește și:

El va fi mereu alaturi de tine si te va sustine in tot ceea ce vei vrea sa faci. Este posibil sa ii mai zboare privirea din cand in cand, dar daca ai grija sa ii mentii interesul la cote inalte, nu va avea de ce sa o mai faca.

Varsator

Barbatul varsator este adesea romantic si tandru. Gesturile lui, privirea lui calda si zambetul lui dulce iti vor trasmite fiori si te vor determina sa il iubesti din prima clipa in care il vezi. Te va provoca mereu la discutii interesante pentru ca este un barbat inteligent si ii place sa comunice.

O sa te surprinda cu numeroase cadouri si o sa se poarte cu tine exemplar atata timp cat nu ii ascunzi nimic si cat simte ca poate avea incredere in tine. Are nevoie de dovezi de iubire in permanenta si de afectiune din partea ta.

Iti va acorda mereu incredere si toata atentia lui va fi concentrata asupra ta atunci cand vei avea nevoie de ceva de la el. Este un partener ce merita pastrat alaturi de tine.

Citește și:

foto prima pagina: barbat frumos, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc