Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Rac?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Rac si femeia Rac in dragoste si viata.

Cum iubeste barbatul Rac?

Un barbat nascut in aceasta zodie nu se oboseste sa cucereasca femeile. Este foarte sigur pe calitatile sale, usor arogant si asteapta sa fie el cucerit. Poate fi o persoana fermecatoare atunci cand isi doreste acest lucru si este destul de deschis la flirturi. Pentru ca este o fiinta introvertita, un barbat in Rac nu isi va deschide sufletul foarte usor si nici nu se indragosteste prea repede.

Nu are aventuri amoroase prea multe insa acest lucru nu inseamna ca nu crede in dragoste. Din contra, el isi va cauta in permanenta sufletul pereche si exista adanc inradacinat in el convingerea ca isi va gasi sufletul pereche.

Este un om generos si, uneori8 incredibil de tandru si de romantic. Nu este neaparat creativ sau original in gesturile sale de dragoste insa este intotdeauna sincer. Atunci cand se indragosteste cu adevarat, barbatul Rac va fi foarte fidel persoanei iubite si extrem de devotat relatiei. Va investi mult timp si multe eforturi in construirea acesteia si este destul de flexibil atunci cand vine vorba de compromisuri.
Latura sa intunecata este gelozia care poate merge pana la extrem.

Citește și:

Tocmai pentru ca zodia sa se lasa condusa de emotii si este influentata de miscarile rapide ale Lunii, poate fi destul de instabil emotional.

Cum iubeste femeia Rac?

Pe cat de instabil emotional este barbatul Rac, pe atat de stapanita este femeia Rac. Nu va accepta niciodata sa fie dominata in dragoste si nici nu este genul de persoana prea deschisa la compromisuri. Acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca are o doza zdravana de egoism si ii este teama sa piarda.

Femeia nascuta in aceasta zodie este individualista, sigura pe ea si foarte ambitioasa. Cauta in permanenta sa se imbunatateasca, atat in ceea ce priveste calitatile sale profesionale cat si pe cele din mediul privat.

Are mai multa imaginatie decat corespondentul sau masculin si este inclinata catre lucrul creativ cu mainile. In acelasi timp, prinde cu usurinta limbile straine, este inclinata catre filozofie, meditatie si spiritualitate.

Citește și:

Poate fi ceva mai sceptica in ceea ce priveste intemeierea unei familii insa acest lucru nu inseamna ca nu va fi o mama buna. Fara sa isi dea seama si fara sa se gandeasca prea multe, femeia in Rac se va transforma in nucleul familiei sale fara sa isi piarda individualitatea.

foto prima pagina shutterstock femeie in apa

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc