Setari Cookie-uri

Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Ce talent fermecat are fiecare nativ in parte?

Berbec

Nativii in Berbec, indiferent de sex, sunt persoane definite de pasiune si pun mult suflet in tot ce fac. Sunt daruiti cu multa pofta de viata si stiu sa pretuiasca fiecare secunda. Sunt prieteni de nadejde, sufletul petrecerilor si profesionisti cu viziuni ample.

Pentru ei, nimic nu este imposibil de atins daca isi doresc intr-adevar un anumit lucru. Pe de cealalta parte, atunci cand sunt lipsiti de chef, dezinteresul si indiferenta lor aproape ca ingheata orice in jurul lor. Nimic nu ii poate convinge sa isi schimbe parerile si sunt incapatanti pana la luna si inapoi.

In ceea ce priveste darul lor supranatural, se poate spune despre acesti nativi ca este precognitia. Chiar si in faza nedezvoltata, aceasta se manifesta ca o intuitie foarte puternica. Daca este antrenata din timp, Berbecii vor putea ajunge sa prevada evenimente cu mult inainte sa se intample.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc