Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Horoscop magic: Darul supranatural al zodiei tale

Ce talent fermecat are fiecare nativ in parte?

Berbec

Nativii in Berbec, indiferent de sex, sunt persoane definite de pasiune si pun mult suflet in tot ce fac. Sunt daruiti cu multa pofta de viata si stiu sa pretuiasca fiecare secunda. Sunt prieteni de nadejde, sufletul petrecerilor si profesionisti cu viziuni ample.

Pentru ei, nimic nu este imposibil de atins daca isi doresc intr-adevar un anumit lucru. Pe de cealalta parte, atunci cand sunt lipsiti de chef, dezinteresul si indiferenta lor aproape ca ingheata orice in jurul lor. Nimic nu ii poate convinge sa isi schimbe parerile si sunt incapatanti pana la luna si inapoi.

In ceea ce priveste darul lor supranatural, se poate spune despre acesti nativi ca este precognitia. Chiar si in faza nedezvoltata, aceasta se manifesta ca o intuitie foarte puternica. Daca este antrenata din timp, Berbecii vor putea ajunge sa prevada evenimente cu mult inainte sa se intample.

foto shutterstock femeie magica

Taur

Persoanele nascute in Taur sunt o combinatie fermecatore intre realism si romantism. Desigur ca sunt inclinati si catre valorile materiale ale vietii si au gusturi destul de scumpe. Au grija de imaginile lor si sunt foarte atenti la prima impresie facuta.

Pe de cealalta parte, pentru ei conteaza mai mult prietenii, familia si persoana iubita. Au o coloana vertebrala zdravana si nimic nu ii poate face sa isi incalce cuvantul dat.

Tocmai de aceea, cei din jur stiu ca se pot baza intotdeauna pe ei. Trebuie sa fie foarte atenti la felul in care isi aleg prietenii pentru ca oamenii vor fi tentati sa profite de generozitatea celor nascuti in aceasta zodie.

Puterea supranaturala a Taurilor este psihometria. Atunci cand este foarte bine dezvoltata, aceasta se manifesta prin primirea unor mesaje din trecut atunci cand cel daruit intra in contact cu un anumit obiect.

Altfel, se manifesta de regula printr-o intuitie foarte puternica, intuitie care ii tine pe Tauri departe de anumite zone, locuinte sau obiecte care le-ar putea aduce neplaceri.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri