Setari Cookie-uri

Astrologie: al 13-lea semn zodiacal si cum se schimba horoscopul

Descopera cel de-al 13-lea semn zodiacal si care sunt caracteristicile lui! In plus, afla cum se schimba horoscopul odata cu aflarea celui mai nou semn din zodiacul astronomic!

Cu toate acestea, Uniunea Astronomica Internationala sustine ca aceasta teorie nu este valabila dintr-un singur punct de vedere: egalitatea intre cele 12 semne zodiacale nu exista si asta pentru ca Purtatorul de Sarpe se afla in spatele Soarelui doar pentru 19 zile, in timp ce toate celelalte zodii se afla pentru 30 sau 31 de zile.

Cum afecteaza acest lucru horoscopul si care sunt modificarile care se produc la nivel zodiacal?

Daca aruncam atent o privire peste lista de mai jos o sa observam ca in mare parte zodiile se decaleaza si nu mai corespund in totalitate cu cee ace stim noi despre ele.

Ceea ce trebuie sa facem este sa ne gasim adevaratul semn zodiacal si sa incercam sa ii descifram secretele pentru a vedea cum ne influenteaza personalitatea.

21 Ianuarie - 16 Februarie - Capricorn
17 Februarie - 12 Martie - Varsator
13 Martie - 18 Aprilie - Pesti
19 Aprilie - 14 Mai - Berbec
15 Mai - 21 Iunie - Taur
22 Iunie - 20 Iulie - Gemeni
21 Iulie - 10 August - Rac
11 August - 16 Septembrie - Leu
17 Septembrie - 31 Octombrie - Fecioara
1 Noiembrie - 23 Noiembrie - Balanta
24 Noiembrie - 29 noiembrie - Scorpion
30 Noiembrie - 18 Decembrie - Ophiuchus (Purtatorul de Sarpe)
19 Decembrie - 20 Ianuarie - Sagetator

Citește și:

Toate aceste modificari provin de acum 2000 de ani cand s-a produs un fenomen astronomic neprevazut ce a modificat legaturile dintre pozitia Soarelui si datele ce erau deja prestabilite in ceea ce priveste semnele zodiacale.

Care sunt caracteristicile celui de-al 13-lea semn zodiacal?

Purtatorul de Sarpe se afla intre Scorpion si Sagetator asa ca el are cateva dintre caraceristicile ambelor zodii. Este un caracter puternic, o fire hotarata si ambitioasa care stie cum sa obtina tot ceea ce isi doreste. In acelasi timp este pasional in relatia de cuplu si foarte grijuliu cu cei dragi.

Personalitatea de lider si ambitia il ajuta sa ajunga acolo unde isi doreste fara sa fie nevoie sa se sacrifice. In relatiile cu cei din jur este comunicativ, sociabil si foarte tolerant asa ca isi va face repede o sumedenie de prieteni.

Fiind al treisprezecelea semn din zodiac, un semn tinut secret pana acum, personalitatea lui este cu adevarat speciala pentru ca ascunde multe mistere nedescoperite inca.

Citește și:

foto prima pagina: semn zodiacal, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc