Setari Cookie-uri

Horoscop totemic: Ce zodie esti in astrologia celtilor?

Spiritul magic protector in mitologia celtilor

foto shutterstock femeie pe cal


Marti – Dragon

Copac sacru: Frasin

Inca de la prima impresie, oamenii nascuti in zile de marti si, implicit sub protectia dragonului, impun respect. Nu fac acest lucru printr-o prezenta tiranica sau aroganta. Mai degraba, se poate spune despre ei ca stiu sa isi atraga acest lucru prin prestanta si corectitudine.

De altfel, si fiinta supranaturala despre care se spune ca ii patroneaza impune respect iar in legende, nimeni nu indrazneste sa deranjeze culcusului unui dragon.

Spre deosebire de patronul lor totemic, oamenii nascuti martea nu au temperamente vulcanice. Desigur, atunci cand li se greseste ceva, nu intorc si celalalt obraz. Nu este de mirare daca vor cauta sa isi faca dreptate singuri insa cu siguranta nu sunt razbunatori si nu ataca miseleste.

Miercuri - Pescarus

Copac sacru: Mar

Citește și:

Cei nascuti in zile de miercuri au in destinul lor binecuvantarea frumusetii spirituale, insuflata intai de mar, si gratia spiritelor nobile, simbolizata de pescarus. Intocmai cum aceasta pasare se inalta spre avantul cerului si se arunca apoi in valuri, nativii protejati de pescarus stiu cum sa se ridice dupa fiecare lovitura a sortii.

Nimic nu ii poate darama complet si vor gasi de fiecare data puterea sa o ia de la capat si sa se avante din nou pe ele mai inalte culmi.

In acelasi timp, oamenii zilelor de miercuri sunt prietenosi, comunicativi si sociabili. Rar li se intampla sa ramana singuri si au obiceiul sa se fereasca de solitudine. In plus, cei protejati de pescarus, au foarte mult farmec personal, putere de convingere si negociaza intotdeauna in asa maniera incat sa iasa in castig.

Joi - Soim

Copac sacru: Alun

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc