Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Fecioara?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Fecioara si femeia Fecioara in dragoste si viata.

foto shutterstock zodia fecioara

Gratiile au inzestrat-o cu delicatete, Athena i-a dat o minte vie si insasi Artemis i-a pus pe umeri un vesmant tesut de mainile ei. Hera i-a daruit puterea de a naste prunci si, in cele din urma, Afrodita i-a pus in inima samanta iubirii si a daruit-o cu farmec si seductie.

Astfel inzestrata de catre zei, Pandora, al carei nume de altfel inseamna darul zeilor, a coborat pe pamant, printre muritori. La plecare, Zeus i-a pus in maini o cutie pe care trebuia sa o deschida doar cel ales sa ii fie sot.

Ajunsa pe pamant, Pandora l-a luat de sot pe Epimetheu. Socotind ca inauntru se aflau daruri pretioase, el a deschis cutia. Din ea au iesit boli teribile, moarte, suferinta, manie, intristare, avaritie si cruzime. Singura care a ramas in cutie, printre oameni, a fost Astraea, zeita sperantei. Atunci cand zeii au plecat unul cate unul, dincolo de cer, speranta a ramas pe bolta ca sa le lumineze oamenilor drumul in viata iar constelatia ei a primit denumirea Fecioarei.

Citește și:

Caracteristici generale pentru zodia Fecioara

Nativii acestei zodii sunt persoane foarte analitice si bune observatoare. Te poti baza pe ei atunci cand fac o promisiune si stiu ca in viata, ca si in geometrie, cel mai scurt drum intre doua puncte este linia dreapta. Tocmai de aceea, ei nu se abat de la drumurile deja batatorite si exceleaza prin putere de munca si perseverenta.

De multe ori, pot parea persoane reci si foarte calculate insa acest lucru trebuie pus pe seama firilor analitice, nu pentru ca sunt nepasatori. Daca ar fi sa li se reproseze ceva nativilor in Fecioara, atunci cu siguranta e vorba de faptul ca pot da dovada de o gandire inflexibila si, uneori, fixista. Atunci cand le intra o idee in cap, nu le poti demonstra in niciun fel ca nu au dreptate.

Cum iubeste barbatul Fecioara?

Un barbat nascut sub semnul Fecioarei are un exterior rece si indiferent pentru ca isi ascunde foarte bine sensibilitatea emotionala. Are un respect deosebit pentru femei, in general, si nu fac discriminari in acest sens.

Citește și:

Este atras de persoanele deschise si sincere, carora nu le este teama sa vorbeasca despre sentimentele lor, tocmai pentru ca Fecioarelor le este atat de greu sa faca acest lucru.

Chiar daca isi demonstreaza respectul si afectiunea prin gesturi, incapabilitatea sa nativa de a vorbi despre sentimentele sale poate genera conflicte in cuplu.

O alta cauza de frustrari poate fi faptul ca, atunci cand vine vorba de discutii in contradictoriu cu persoana iubita, barbatul Fecioara isi pastreaza exteriorul detasat si poate parea indiferent. Dar altfel, este un barbat loial, echilibrat, fara pretentii absolute si care stie sa iubeasca, desi de multe ori nu pare.

Cum iubeste femeia Fecioara?

Asemenea barbatului Fecioara, femeia nascuta in aceasta zodie are un exterior dur si detasat. Atunci cand treci de aceasta bariera, descoperi o femeie plina de pasiune, puternica si realista, cu o capacitate infinita de a iubi.

Citește și:

Inima ei nu este usor accesibila pentru ca se teme sa fie ranita si nu isi poate arata sentimentele tot timpul. Ea are nevoie de un partener cu multa rabdare si pregatit sa se dea peste cap pentru a o impresiona. Atunci cand se indragosteste, e pregatita pentru o relatie stabila, pe termen lung si nu ii plac aventurile.

In acelasi timp, este o persoana ambitioasa, indragostita de munca ei si care isi va construi o cariera prin fortele sale. Poate fi uneori conservatoarea si poate usor tipicara insa acest lucru nu ii stirbeste cu nimic farmecul.

foto prima pagina shutterstock femeie in alb

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc