Top 5 zodii de femei puternice. Te numeri printre ele?

Top 5 zodii de femei puternice. Te numeri printre ele?

Ce atribute crezi ca trebuie sa aiba o femeie pentrua fi puternica din toate punctele de vedere?

Taur

Femeia taur este o femeie puternica nu doar din punct de vedere psihic si mental ci si din punct de vedere fizic si corporal. Este o femeie ce emana senzualitate prin toti porii si stie cum sa actioneze in fiecarte situatie, in fiecare moment si in fiecare clipa cand are de facut cate ceva.

foto: poza artistica, shutterstock

La prima vedere pare o femeie foarte firava si plapanda precum o floare de primavara, insa in adancul sufletului este una dintre femeile ce pot munta muntii din loc atunci cand isi pun ceva in minte si nu se lasa pana cand nu ajung la rezultatul dorit.

Leu

Femeia leu ester prin definitie una dintre cele mai puternice si mai ambitioase femei din zodiac. S-a nascut cu un spiri de lider asa ca o vei vedea mereu in functii de conducere si vei vedea ca se descurca extrem de bine in orice situatie.

Este foarte incapatanata, cateodata exagerand cu acest lucru, insa foarte rar. Este si generoase si afectuoasa, dar ar fi bine sa nu o superi si sa nu incerci sa treci peste cuvantul ei daca vrei sa pastrezi o relatie buna intr-o atmosfera linistita si placuta.

Balanta

Femeia balanta este o femeie puternica din punct de vedere psihic si comportamental. Fizicul ei este adesea delicat si firav cee a ce poate reda aparenta unei femei sensibile si foarte fragile emotional, insa este una dintre cele mai puternice native ale zodiacului. Poate trece peste multe necazuri si poate sa faca intotdeauna tot ceea ce isi doreste.

Ambitia si incapatanarea o ajuta sa isi realizeze toate palnurile, iar respectul de sine si increderea in propria persoana o determina sa tinda catre functii de conducere pe care le ocupa cu un succes incredibil. Este o femeie curajoasa, o buna diplomata si o prietena de incredere.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri