Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se pot casatori in 2015

Afla pentru ce nativi bat clopote de nunta in acest an!

Leu

Dintre toti preferatii lui Jupiter, cu siguranta Leii se afla in fruntea listei. Nativii care sunt deja casatoriti se pot astepta la schimbari pozitive majore in vietile lor,incepand cu o noua locuinta pana la aducerea pe lume a unui nou membru al familiei.

In ceea ce ii priveste pe nativii care si-au gasit deja marea iubire insa nu s-au casatorit inca, au sanse bune sa faca acest pas fie in august, atunci cand vor avea o luna intreaga dedicata lor, fie in lunile de toamna. Singurul amendament este ca trebuie sa isi tina orgoliul sub control si sa nu se intinda cu cheltuielile de nunta mai mult decat ii tine plapuma.

Leii singuri, asa cum bine stiti, nu raman prea multa vreme asa. Pentru ca au mult farmec si stiu sa fie cuceritori, acesti nativi sunt seducatori innascuti. De regula, pasiunile lor se aprind rapid si se consuma si mai repede. In acest an, Jupiter are o mare surpriza pentru ei si le poate scoate sufletul pereche in cale exact atunci cand se asteapta mai putin.

Citește și:

Fecioara

Persoanele nascute in Fecioara sunt recunoscute pentru calmul lor si pentru meticulozitatea cu care isi pun la cale viata, lucru pe care nativii care sunt deja casatoriti il cunosc foarte bine. 2015 este un an foarte bun pentru ei, atat din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste viata romantica. Vor avea ocazia sa faca investitii serioase cu rezultate pe termen lung si, in acelasi timp, sa isi consolideze relatia cu partenerul de viata.

Fecioarele care au un partener insa nu au facut marele pas trebuie sa isi reevalueze rapid prioritatile daca nu vor sa isi piarda partenerii. Daca sunt siguri ca e iubire adevarata la mijloc, atunci nu are niciun rost sa mai amane casatoria. Lunile cele mai bune pentru a face acest pas sunt cele de vara, precum si cele de toamna.

In ceea ce priveste Fecioarele care, printr-o minune, au ramas singure pana in mai, Jupiter va fi de partea lor. Influenta benefica a planetei nu este suficienta pentru ca nu poate face miracole. De aceea, acesti nativi trebuie sa iasa un pic din zona lor de siguranta pentru a cunoaste oameni noi sau pentru a-si recunoaste sentimentele catre o persoana din cercul de oameni apropiati. Indiferent de calea pe care vor merge, Fecioarele au sanse mari sa faca in 2015 primii pasi intr-o casnicie fericita.

Citește și:

Capricorn

Mereu siguri pe ei si uneori indiferenti la romantism, nativii in Capricorn vor trai experiente complet noi in acest an. Pentru nativii care sunt casatoriti, 2015 inseamna o improspatare a sentimentelor catre partener, un avant pasional nou si chiar un nou membru al familiei. In acelasi timp, nu vor avea motive sa se planga nici de aspectul financiar al vietii pentru ca, alaturi de jumatatile lor, vor avea ocazia sa isi construiasca impreuna un viitor stabil.

Pentru cei nascuti in aceasta zodie care, desi si-au gasit marea iubire, nu s-au gandit inca la casatorie dintr-un motiv sau altul, a sosit momentul sa isi inghita cinismul nativ si retinerea catre romantism pentru a incepe in sfarsit, o viata in doi. Singura conditie pentru a face in 2-15 primii pasi intr-o casnicie fericita este sa treaca peste aceasta reticenta caracteristica lor si sa recunoasca faptul ca dragostea le este la indemana si le-a schimbat vietile.

Citește și:

E greu de crezut ca mai sunt prea multi Capricorni singuri. In general, Jupiter a avut grija de acest aspect inca din primele zile ale lui ianuarie 2015. Pentru putinii dintre ei care se afla in aceasta situatie, august si septembrie sunt lunile in care au cele mai mari sanse sa isi gaseasca iubirea. Trebuie doar sa isi pastreze vie speranta.

foto prima pagina shutterstock cuplu casatorit

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc