Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are o modalitate aparte de a trata dragostea si, implicit, de a iubi. Tocmai din aceste diferente se naste diversitatea si apar legaturile atat de complexe intre nativii zodiacului. Prin urmare, fiecarei zodii i se potriveste un citat celebru de dragoste, citat care poate fi noua sa lege a iubirii.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Berbec

Pentru ca sunt firi extrem de pasionale, dragostea este un aspect extrem de important pentru nativii in Berbec. Acest lucru nu ii face insa fideli, in mod automat. Din contra, in pod paradoxal, persoanele nascute in aceasta zodie sunt cunoscute pentru faptul ca mai calca pe alaturi, din cand in cand. Ceea ce este unic la ei atunci cand sunt infideli este faptul ca, in mod complet bizar, pot fi extrem de loiali ambilor parteneri.

De regula, au numeroase aventuri amoroase iar atunci cand se indragostesc, accepta destul de greu acest lucru si vor pune la incercare nervii si rabdarea persoanei iubite. Totusi, in momentul in care vor realiza ca iubesc, cei mai multi dintre ei nu vor mai avea ochi pentru altcineva.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Berbec: Dintre toate virtutile, fidelitatea e cea mai putin statornica.

Taur

Persoanele nascute in Taur se numara cu siguranta printre romanticii zodiacului. In acelasi timp, sunt visatori, foarte atenti la nevoile partenerilor si, in general, fideli. De multe ori, Taurii pot afisa imagini de piatra care rivalizeaza cu cele ale Capricornilor insa acest lucru se intampla doar dupa ce au fost raniti in dragoste si este una dintre metodele lor de autoaparare. In fapt, nativii acestei zodii au suflete foarte sensibilie si sim o nemarginita nevoie nu doar de a primi dragoste, ci si de a oferi.

Ceea ce este interesant la ei e faptul ca, dincolo de romantismul lor carcteristic, se afla persoane care poseda un acut simt al realitatii. Isi cantaresc foarte bine optiunile si pot fi surprinzator de transanti atunci cand trebuie sa ia decizii importante. Mai mult de atat, in ciuda sufletelor calde, Taurii pot fi necrutatori atunci cand vine vorba de protejarea celor pe care ii iubesc.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Taur: Cat timp iubesti ierti, dar mergi descult prin iubire fiindca dincolo de liniste exista furtuni.

Gemeni

Daca ar fi sa definim nativii in Gemeni printr-un singur cuvant, atunci acesta cu siguranta ar fi „originalitatea”. In general, ei sunt spirite libere, cu o imaginatie bogata si care nu se vor dezvolta armonios intr-un mediu restrictiv, indiferent ca e vorba despre viata profesionala sau despre cea amoroasa. Tocmai de aceea, Gemenii au nevoie de parteneri la fel de independenti ca ei si care sa le inteleaga pe deplin nevoia de libertate.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: