Setari Cookie-uri

Legea de aur a dragostei pentru zodia ta

Citatul de iubire dupa care sa te ghidezi in viata in functie de zodie

foto shutterstock cuplu fericit

Rac

Nativii in Rac pot fi considerati opusul celor nascuti in Berbec in ceea ce priveste fidelitatea. Pentru ei, aceasta este una dintre cele mai importante virtuti si nu concept posibilitatea de a fi infideli. In acelasi timp, lipsa de loialitate este pentru ei un mare pacat peste care nu vor putea trece, indiferent cat de mult si-ar iubi partenerul.

Chiar daca unii dintre ei nu mai arata acest lucru, Racii sunt romantici incurabili si cred din toata puterea in dragoste si suflete pereche. Mai mult de atat, casatoria este una dintre cele mai fierbinti dorinte ale lor si se vor simti cu adevarat fericiti si impacati abia in momentul in care isi vor intemeia propria familie.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Rac: Iubirea este arhitectul universului.

Leu

Cei nascuti in zodia Leului sunt persoane menite sa invinga si sa stea mereu in fata. De altfel, ei sunt impinsi in acest sens de orgoliile lor aproape nemarginite. Aproape fiecare aspect al vietii lor este dominat de mandrie si accepta cu greu locul al doilea. Tocmai de aceea, de multe ori pot fi parteneri destul de dificili. Pana cand isi vor gasi perechea, nativii in Lei se vor juca fara mila cu inimile multor adoratori.

Citește și:

Atunci cand iubesc intr-adevar, vor invata sa isi tina orgoliul sub control insa acest lucru nu inseamna ca se va evapora ca prin farmec. Poate tocmai de aceea, au deseori nevoie de confirmare si de asigurari verbale din partea celor care ii iubesc. Aceasta nevoie nu porneste din lipsa de incredere, ci mai degraba din nevoia de a se simti pretuiti de persoanele iubite.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Leu: Dragostea este poezia simturilor.

Fecioara

Organizati si mereu stapani pe destinele lor, nativii in Fecioara nu sunt genul care sa isi piarda mintile prea usor in fata dragostei. In general, au alte prioritati si vor astepta sa se maturizeze emotional pana cand vor incepe sa isi doreasca un partener stabil. Abia in momentul in care si-au implinit o mare parte din scopuri si se simt complet in control vor renunta la flirturi si aventuri, de dragul unor oameni speciali.

Citește și:

Atunci cand se indragostesc, iar acest lucru se intampla destul de greu, se poate miza pe fidelitatea celor nascuti sub semnul Fecioarei. Acesti nativi sunt genul de persoane care prefera sa isi paraseasca partenerii decat sa insele. In acelasi timp, nu vor tolera si nici nu pot ierta lipsa de fidelitate de la persoanele iubite.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Fecioara: Am iubit cu o dragoste ce era mai mult decat dragoste.

Balanta

Chiar daca e greu de crezut, persoanele nascute in zodia Balantei sunt cel putin la fel de romantice precum sunt nativii in Taur, spre exemplu. In general, la acest capitol, balantele se impart in doua categorii: pe de-o parte sunt acei nativi care ascund nevoia lor de romantism in spatele unei imagini nepasatoare si cu mintea la lucruri prea nobile ca se incurce, ca toti muritorii, de dragoste.

La extrema opusa sunt acei nativi in Balanta pentru care romantismul este absolut esential si a caror fervoare se poate citi in privire. Ei sunt acei nativi care stiu sa fie loiali si fideli pana in panzele albe, care se vor zbate din toate puterile pentru iubirile lor si care nu vor intelege niciodata expresia „nu se poate”.

Citește și:

Legea de aur a dragostei pentru zodia Balanta: In dragoste, a iubi inseamna de multe ori a intelege.

Scorpion

Cei nascuti sub semnul Scorpionului sunt persoane inconjurate intotdeauna de o aura de mister si vor folosi acest lucru in avantajul lor. Tocmai pentru ca par atat de distanti si atat de greu de atins, nativii in Scorpion reusesc sa atraga numerosi parteneri de-a lungul vietii. Ceea ce nu inseamna ca au prea multe relatii pe termen lung. Sunt infiorati mai degraba de jocul vanatorii decat de prada in sine si se plictisesc destul de repede.

Ei se vor indragosti cu adevarat doar de acei oameni care stiu sa ii provoace intelectual si care nu se vor lasa intimidati de aerele lor de atotstiutori. Pe scurt, nativii in Scorpion vor fi atrasi, in mod paradoxal, de acei parteneri care vor sti sa le dea peste nas si alaturi de care nu se vor plictisi.

Citește și:

Legea de aur a dragostei pentru zodia Scorpion: Iubirea nu se poate defini intr-o singura formula, fiindca nimeni nu iubeste identic.

Sagetator

In general, nativii in Sagetator trateaza dragostea cu multa seriozitate. Chiar si asa, si inclusiv in ciuda naturii lor inclinate catre filozofie, persoanele nascute sub aceasta zodie adora sa flirteze si, din cand in cand, sa fie in centrul atentiei. Sunt mai degraba preocupati de complexitatea relatiilor dintre oameni decat de dragoste si tocmai de aceea, vor fi luati complet prin surprindere in momentul in care se vor indragosti.

Pentru a fi cu adevarat fericiti, au nevoie de parteneri care sa le respecte nu doar independenta, ci si nevoia acuta de izolare pe care o simt din cand in cand. In general, Sagetatorii nu fac acest lucru din nepasare. Mai degraba, aceasta este metoda lor de a-si pune gandurile in ordine.

Citește și:

Legea de aur a dragostei pentru zodia Sagetator: Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.

Capricorn

In ceea ce priveste dragostea, nativii in Capricorn sunt oameni foarte greu de citit. De multe ori, iubirea se afla foarte jos pe lista lor de prioritati si nu vor sa isi recunoasca nici macar lor cata nevoie au de dragoste. Sunt destul de reticenti si mai ales, foarte competitivi. Tocmai de aceea nu sunt parteneri comozi. Nici nu fac gesturi romantice foarte des pentru ca, dupa ei, iubirea adevarata nu se hraneste din buchete de flori si felicitari de Ziua Indragostitilor.

In momentul in care vor ajunge sa iubeasca pe cineva din adancul sufletului, ceva in interiorul acestor nativi se va schimba. Vor deveni mai calzi, mai pasionali si vor invata ca nu le strica sa fie un pic vulnerabili, macar din cand in cand.

Citește și:

Legea de aur a dragostei pentru zodia Capricorn: Dragostea este cea mai puternica forta din univers.

Varsator

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt firi sociabile insa, in acelasi timp, tin foarte mult la intimitatea lor. Chiar daca le place sa fie in preajma oamenilor, capata destul de greu incredere in acestia si nici nu isi deschis sufletele in fata oricui. De regula, e nevoie de ani de zile pentru a castiga complet increderea oarba a unui Varsator.

Se poate spune despre ei ca nu si-au pierdut speranta in dragoste insa nici daca sunt singuri pentru o perioada mai lunga de timp, nu sunt tristi. Pentru ca sunt firi creative, nativii in Varsator gasesc noi si noi modalitati de a-si tine mintea ocupata. Au destui parteneri de-a lungul vietii pentru sunt persoane fermecatoare, insa de iubit cu adevarat, acest lucru se va intampla o singura data.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Varsator: Suntem cu adevarat indragostiti atunci cand ni se pare ca numai noi stim ce este dragostea adevarata si ca nimeni nu a mai iubit inaintea noastra si nici nu va mai iubi astfel, dupa noi.

Pesti

Acesti nativi sunt campionii de neegalat ai romantismului si ai gesturilor de afectiune. Chiar daca nu arata mereu acest lucru, Pestii au nevoie de iubire asa cum au nevoie de apa. Iubirea este scopul lor suprem si nu isi pot imagina viata fara aceasta.

Sunt firi sensibile care pun usor la suflet si se indragostesc la fel de usor.Tocmai de aceea risca sa fie raniti mai des decat ale semne ale zodiacului. Totusi, forta lor interioara consta tocmai in puterea de a se ridica de fiecare data si de a nu-si pierde speranta in iubire. Atunci cand isi vor intalni sufletele pereche, nativii in Pesti vor fi foarte fideli si extrem de dedicati relatiei de cuplu pentru care vor fi in stare de orice sacrificiu.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Pesti: Te iubesc pentru ca ma iubesti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru ca te iubesc, si nimic mai mult; te iubesc numai pentru ca te iubesc: aci incepe iubirea. Iti multumesc din suflet ca te iubesc: acesta e cantecul iubirii.

foto prima pagina shutterstock cuplu pe iarba

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc