Setari Cookie-uri

Legea de aur a dragostei pentru zodia ta

Citatul de iubire dupa care sa te ghidezi in viata in functie de zodie

foto shutterstock cuplu fericit

Rac

Nativii in Rac pot fi considerati opusul celor nascuti in Berbec in ceea ce priveste fidelitatea. Pentru ei, aceasta este una dintre cele mai importante virtuti si nu concept posibilitatea de a fi infideli. In acelasi timp, lipsa de loialitate este pentru ei un mare pacat peste care nu vor putea trece, indiferent cat de mult si-ar iubi partenerul.

Chiar daca unii dintre ei nu mai arata acest lucru, Racii sunt romantici incurabili si cred din toata puterea in dragoste si suflete pereche. Mai mult de atat, casatoria este una dintre cele mai fierbinti dorinte ale lor si se vor simti cu adevarat fericiti si impacati abia in momentul in care isi vor intemeia propria familie.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Rac: Iubirea este arhitectul universului.

Leu

Cei nascuti in zodia Leului sunt persoane menite sa invinga si sa stea mereu in fata. De altfel, ei sunt impinsi in acest sens de orgoliile lor aproape nemarginite. Aproape fiecare aspect al vietii lor este dominat de mandrie si accepta cu greu locul al doilea. Tocmai de aceea, de multe ori pot fi parteneri destul de dificili. Pana cand isi vor gasi perechea, nativii in Lei se vor juca fara mila cu inimile multor adoratori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc