Setari Cookie-uri

Top 3 cei mai rai soti ai zodiacului

Care crezi ca sunt cei mai rai soti ai zodiacului?

Cele mai pozitive aspecte tin de domeniul carierei care se dovedeste a fi fructuoasa la acesti nativi. Reuseste sa isi sustina sigur familia pentru ca isi iubeste copiii la nebunie si nu ar vrea ca ei sa simta anumite lipsuri.

Undeva in adancul sufletului are sentimente nobile si profunde pentru partenera, dar este tot timpul gelos si foarte sceptic in ceea ce priveste sentimentele acesteia pentru el.

Sagetator

Acest nativ are nevoie de o femeie inteligenta si diplomata. Barbatul Sagetator este predispus la a detecta mult prea rapid defectele partenerei si micile greseli pe care aceasta le face. El nu a fost conceput pentru casnicie pentru ca este mult prea dornic sa exploreze lumea.

Se implica foarte mult in actiunile sociale si cele de voluntariat pentru ca ii place sa ii ajute pe cei din jur si in special pe cei nevoiasi. Nu este prezent in relatia de cuplu si nu isi da interesul prea mult asa ca tot gerul pica pe umerii partenerei.

Citește și:

Nu este atat de greu sa traiesti alaturi de un barbat sagetator, dar pentru asta trebuie sa fii o femeie cu grad ridicat de empatie pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau, cu o varietate enorma de senzatii, trairi si emotii pentru a te putea mentine la nivelul lui.

Barbatii Sagetator isi concentreaza emotiile si sentimentele pe actiuni imediate. Iubesc aventura si sportul.

foto prima pagina: barbat incruntat, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc