Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Sagetator?

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Sagetator si femeia Sagetator in dragoste si viata.

foto shutterstock ilustratie sagetator

Printre invataceii sai se numara Asclepius, Ajax, Enea, Actaeon, Tezeu, Ahile, Iason, Peleus, Perseu si Hercule. Pe seama acestuia din urma este pusa moartea marelui invatator al eroilor. Se spune ca centaurul era neintrecut in arta vanatorii iar tanarul Hercule voia sa deprinda de la el acest mestesug.

Intr-una din zile, nu se stie cum, Chiron s-a intepat din greseala cu una dintre sagetile otravite pe care le purta Hercule. Fiind nemuritor, trupul sau era curpins de suferinte groaznice insa nu putea sa isi gaseasca odihna vesnica. Privind cu jale la suferinta lui Chiron, Zeus s-a induplecat de acesta pentru ca, in secret, ii purta un imens respect. Tocmai de aceea, l-a luat pe centaur si l-a asezat pe bolta cereasca, sa vegheze vesnic asupra oamenilor.

Caracteristici generale pentru zodia Sagetator

In ciuda faptului ca sunt recunoscuti pentru inclinarile lor naturale catre filozofie, nativii in Sagetator sunt de fapt caracterizati de independenta. Sunt spirite libere, iubitoare de aventura si nu doar ca se adapteaza usor la schimbare, ci au nevoie de aceasta pentru a se putea dezvolta armonios.

Citește și:

Iau decizii cu usurinta pentru ca se bazeaza in primul rand pe dorinta lor de independenta si pe experienta de viata. Totusi, pentru ca nu au obiceiul sa ia in calcul toate optiunile, pot pierde oportunitati mari daca acestea implica un grad de angajament care contravine spiritelor libere ale Sagetatorilor sau daca mediul in care urmeaza sa activeze este foarte restrictiv.

Tocmai pentru ca sunt atat de independenti, Sagetatorii stiu cum sa respecte dorintele celorlalti si nu vor apela niciodata la constrangere pentru a-si atinge scopurile. Nu sunt parteneri posesivi sau gelosi si nu vor deveni niciodata complet dependenti de altcineva in ceea ce priveste latura afectiva.

Cum iubeste femeia Sagetator?

In general, comportamentul femeii Sagetator este un indicator limpede al felului in care isi doreste sa fie cucerita. Femeia nascuta in acest semn este,inainte de orice, foarte inteligenta si are o cultura generala bogata, lucru pe care il va cauta si la un potential partener.

Citește și:

Are simtul umorului si nu se da inapoi de la glumele picante pe care le spune cu haz si fara jena. Uneori, are un spirit ironic atat de fin incat este greu sa iti dai seama daca vorbeste serios sau nu.

Totusi, pentru ce este o persoana sincera si foarte directa, nu ii este teama sa spuna exact ce crede. Nu ii plac oamenii care se joaca sau nu iau in considerare sentimentele celorlalti si nu poate fi cucerita prin cuvinte goale. Atunci cand iubeste, poate fi o partenera foarte dedicata insa tine foarte mult la spatiul ei personal si nu va accepta alaturi de ea un om care incearca sa ii testeze limitele sau sa puna stapanire pe viata ei.

Cum iubeste barbatul Sagetator?

Un barbat nascut in Sagetator nu este o prada usoara. Este un barbat fermecator, sincer si foarte direct insa are obiceiul sa alerge dupa mai multi iepuri in acelasi timp. Poate fi atras de inteligenta unei anumite femei in timp ce la o alta ii place simtul umorul sau felul in care isi tine geanta. Motivele pentru care femeile atrag atentia barbatului in Sagetator sunt diverse si nu urmeaza un anumit tipar.

Citește și:

Nu este chiar un romantic si nici nu crede in gesturile publice de afectiune. Prefera sa ii arate partenerei ce simte prin metode originale. Intalnirile cu el nu sunt deloc banale pentru ca isi urmeaza intotdeauna inima si este genul care isi poate duce partenera pana la celalalt capat al tarii doar pentru ca vrea sa ii arate o anumita floare, spre exemplu.

Chiar daca este genul care flirteaza des, atunci cand paseste intr-o relatie serioasa, este un barbat fidel si in care poti avea incredere. Totusi, ca in cazul femeii nascute sub acest semn, tine foarte mult la independenta lui si isi va parasi partenera care da dovada de gelozie.

foto prima pagina shutterstock femeie blonda

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc