Setari Cookie-uri

Cartile de Tarot dezvaluie personalitatile zodiilor

Conexiunile magice intre Tarot si astrologie

foto shutterstock carti de tarot

Taur

Carte de Tarot: Hierofantul

Marele Preot sau Papa, asa cum apare denumit uneori, arata dorinta Taurilor de a face intotdeauna ce este bine, nu doar pentru ei, ci si pentru cei pe care ii iubesc. Si nimeni nu stie sa iubeasca atat de sincer si de altuist ca nativii acestei zodii.

Pe de cealalta parte, Hierofantul arata celor nascuti in aceasta zodie ca trebuie sa aiba mai multa incredere in ei si in instinctele lor. In general, Taurii cauta rezolvarile problemelor in exterior si, intr-un fel, procedeaza corect. Pe de cealalta parte, trebuie sa invete sa se pretuiasca mai mult si sa capete suficienta forta spirituala incat sa accepte faptul ca multe dintre raspunsurile la dilemele lor se afla chiar in interior.

Gemeni

Carte de Tarot: Indragostitii

Intocmai ca semnul lor zodiacal, Gemenii sunt guvernati de un carte de tarot cu natura duala. In viata, ei vor avea de luat decizii radicale, suficient de importante incat sa le schimbe complet destinul insa aceste decizii nu sunt lipsite de dileme morale, dileme pentru care Gemenii nu vor fi intotdeauna pregatiti.

Citește și:

Desi sunt comunicativi si sociabili, naturile lor duale isi spun cuvantul in toate alegerile pe care le fac si sunt tentati de multe ori sa aleaga drumul cel mai scurt, chiar daca pretul platit va fi foarte mare. In general, ei vor atinge maturitatea emotionala in momentul in care nu va mai exista niciun conflict intre ceea ce trebuie sa faca din punct de vedere etic, si ceea ce trebuie sa faca.

Rac

Carte de Tarot: Faetonul

Faetonul sau Carul, cartea de Tarot care descrie personalitatea nativilor in Rac arata faptul ca persoanele nascute in aceasta zodie se vor ridica tot timpul deasupra neajunsurilor. Nu sunt foarte echilibrati din punct de vedere emotional, iar acest lucru poate fi pus pe seama faptului ca sunt influentati de Luna, un astru atat de nestatornic. In aceslasi timp, sau poate tocmai datorita acestui lucru, nativii in Rac simt nevoie de siguranta mai acut decat orice ale zodie.

Citește și:

Cartea de Tarot arata si faptul ca au ambitie, determinare dar si multa energie spirituala pe care trebuie sa invete sa o controleze. De multe ori se lasa ghidati doar de instincte, fara sa ia in calcul si ceea ce le dicteaza ratiunea.

Leu

Carte de Tarot: Forta

Nicio alta carte de Taror nu ar putea descrie personalitatea nativilor acestei zodii decat Forta. Este semnul unui caracter puternic si foarte bine conturat incat din anii copilariei. Leii se impun foarte usor si in cazuri extreme, pot ajunge despotici. Se intampla foarte rar ca lucrurile sa le scape de sub control insa exista in ei potentialul unei forte distrugatoare.

Au foarte mult curaj, sunt extrem de orgoliosi iar aceste doua trasaturi de caracter ii vor ajuta sa isi atinga intotdeauna scopurile. In acelasi timp, cartea de Tarot desemneaza si o responsabilitate majora pentru ca persoanele nascute in Leu au capacitatea de a schimba destinele celorlalti.

Citește și:

Fecioara

Carte de Tarot: Pustnicul

Nativii in Fecioara sunt dominati de catre semnul Pustinului. In personalitatea lor, acest lucru se traduce prin faptul ca trebuie sa se concentreze mai mult asupra spiritului si sa decida ce vor sa faca in viata, care este scopul destinului acestor nativi. Nu este suficient faptul ca sunt oameni foarte bine organizati. Ei au nevoie de perioade de solitudine in care sa ajunga sa se cunoasca si pe interior apoi sa isi exploateze resursele astfel descoperite.

Mai mult de atat, aceasta carte de Tarot indica oamenii foarte spirituali, chiar daca nu se identifica neaparat cu o religie anume. Una dintre menirile lor este sa isi exploreze sentimentele si sa isi imbogateasca universul spiritual.

Balanta

Carte de Tarot: Dreptatea

Cumpana sau Balanta este de multe ori un simbol al justitiei si astfel, cartea predestinata a acestor nativi este cu siguranta dreptatea. Aceasta arata oamenii care incearca sa isi tina in echilibru dorintele spirituale cu cele materiale. Pentru a face acest lucru, de multe ori trebuie sa renunte la latura emotionala si sa puna accentul pe partea rationala.

Citește și:

In acelasi timp, ei trebuie sa fie constienti sau sa invete sa constientizeze faptul ca orice actiune a lor are si un efect, chiar daca nu imediat. In general, sunt oameni armoniosi insa acest echilibru interior al lor nu este intotdeauna usor de atins.

Scorpion

Carte de Tarot: Moartea

Desi in mod simbolic, moartea este asociata cu latura intunecata, in limbajul cartilor de Taror aceasta este semnul schimbarii si al ciclicitatii vesnice. De multe ori, nativii acestei zodii isi arunca mastile doar pentru a le inlocui cu altele noi insa Scorpionii trebuie sa invete sa renunte complet la rolurile pe care le joaca pentru a renaste din punct de vedere spiritual. Lor le este mai usor decat altor nativi sa lase in urma relatiile si sa isi schimbe trasaturile de carcter iar de aici se naste aura de mister cu care sunt ei mereu inconjurati. Foarte greu ajungi sa vezi adevarata fata a unui Scorpion.

Citește și:

Tocmai pentru ca sunt reprezentati de o carte de Tarot care simbolizeaza transformarea si schimbarea, persoanele nascute in aceasta zodie vor trece prin etape ale vietii care le-ar frange aripile altora insa pentru ei, aceste provocari sunt doar ocazii de a-si intari universul interior.

Sagetator

Carte de Tarot: Cumpatarea

Asa cum arata cartea de Tarot care ii reprezinta, nativii in Sagetator sunt persoane care se feresc de extreme. Mai mult de atat, sunt foarte diplomati si pot ajunge negociatori abili. Sagetatorii se afla in contact permanent cu lumea inconjuratoare iar mintile lor patrund acolo unde alte zodii nu ar reusi. In plus, aceasta cumpatara caracteristica zodiei ofera nativilor si o tarie de caracter impresionanta, calitate cu care vor reusi sa invinga toate greutatile vietii.

Vor testa numeroase ape inainte sa afle care este cea care li se potriveste, indiferent ca e vorba de viata personala sau de cea profesionala insa tocmai acest lucru le va da o nemasurata experienta de viata si o viziune inedita asupra lumii.

Citește și:

Capricorn

Carte de Tarot: Diavolul

Cartea de Tarot care ii caracterizeaza pe Capricorni reprezinta, deloc suprinzator, latura intunecata a acestei zodii. Acest lucru nu inseamna ca nativii acestei zodii sunt oameni cu suflete negre. Mai degraba, Capricornii sunt acei nativi care isi constientizeaza potentialul, atat de a face bine, cat si pe cel de a face rau si invata sa le tine in echilibru.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt oameni calculati, care se pot detasa din punct de vedere emotional iar acest lucru lucreaza in vanatajul lor. Iau decizii calme, la rece, perfect rationale si invata astfel sa traiasca in echilibru, fara sa isi renege vreo latura a personalitatii.

Varsator

Carte de Tarot: Steaua

Nativii in Varsator sunt dominati de Stea pentru ca sunt persoane creative, cu imaginatie bogata si pline de inspiratie. Mai mult de atat, resursele lor spirituale atat de bogate ii pot inspira si pe ceilalti, motiv pentru care persoanele in aceasta zodie sunt conducatori abili si respectati.

Nu isi pierd optimismul niciodata si, in ciuda greutatilor de care se vor lovi, Varsatorii nu vor spune niciodata „nu pot”. Traiesc mai usor cu gandul ca au incercat si nu au reusit, decat sa se intrebe ce s-ar fi intamplat daca ar fi cutezat.

Pesti

Carte de Tarot: Luna

Intuitivii Pesti sunt caracterizati de aceasta carte de Tarot tocmai pentru ca ilustreaza perfect personalitatile lor atat de misterioase si intuitive, precum si starile lor de spirit schimbatoare, intocmai ca miscarile astrului de noapte.

Atunci cand fac alegeri, indiferent de natura lor, nativii acestei zodii se bazeaza pe emotii si pe instinct. Chiar si asa, iau in calcul toate posibilitatile, inclusiv impactul pe care deciziile lor l-ar putea avea asupra altora. Tocmai datorita acestui alturism, desi de apreciat, Pestii pot fi ezitanti sau nu au intotdeauna curajul sa isi asume riscuri.

foto prima pagina femeie misterioasa

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc