Setari Cookie-uri

Top 5 zodii creative: tu esti o artista in adancul sufletului?

Afla si tu daca te numeri printre artistele zodiacului!

Balanta

Femeia balanta este o artista innascuta. Nu ii place doar sa scrie ci admira orice forma de arta scrisa sau nescrisa.

Ii place picture, sculptura, arhitectura impresionanta, designul interior si vestimentar si mai putin arta scrisa. Ii place sa traiasca in lumea ei artistica unde isi picteaza fiecare imagine asa cum isi doreste.

Cu greu poate fi scoasa afara din zona ei de confort si adesea incearca sa isi refuze adevaratele deprinderi incercand sa urce catre pozitii de lider in corporatii mari. Isi da seama la un moment dat ca adevarata ei menire se invarte in jurul artelor asa ca isi va indrepta atentia catre acest domeniu unde va straluci la propriu.

Fie ca va scrie o carte, va fi un jurnalist desavarsit, o pictorita deosebita sau un deigner consacrat, succesul ei se va afla in sfera artelor scrise sau nescrise.

Varsator

Femeia varsator este foarte creativa, originala si inteligenta. Cu aceasta combinatie de calitati deosebite, cu siguranta avem de-a face cu o femeie electrizanta.

Citește și:

Ea este mai degraba o inventatoare decat o scriitoare aleasa. Ii place sa inoveze si sa inventeze aproape orice lucru. Ii place atat noul, dar o fascineaza vechiul cu misterele lui. Asta se poate vedea si in aparitiile ei vestimentare unde imbina articole surprinzatoare si obtine un efect special.

Este pasionata de pictura si poate sa vorbeasca despre asta ore in sir chiar daca abilitea ei cea mai buna nu este pictura. Stie insa sa admire arta frumoasa si este atenta la fiecare detaliu in parte.

foto prima pagina: femeie la fereastra, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc