Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Capricorn?

Tot ce trebuie sa stii despre femeia Capricorn si barbatul Capricorn in dragoste si viata

Oamenii nu paseau inca pe pamant si nici macar cei 12 zei olimpieni nu erau nascuti atunci cand capricornii traiau in apele marilor din toata lumea. Tatal tuturor acestora era nemuritorul Pricus, fiul al lui Cronos nascut dintr-o mama necunoscuta.

Ca tatal sau, Pricus avea puterea de a controla timpul. Mai mult de atat, atat el cat si urmasii sai erau inzestrati cu intelepciune si era fiinte cu caracter nobil. Din punct de vedere fizic, partea superioara a trupului era al unei capre, in timp ce jumatatea inferioara se termina in coada de peste. Mai mult de atat, capricornii erau inzestrati cu grai omenesc si traiau in buna pace iar Cronos ii iubea si ii respecta.

Chiar si asa, tinerii fii ai lui Pricus erau atrasi de farmecul pamantului si inotau deseori pe tarm pentru a se odihni pe nisipul infierbantat de soare. Din ce in ce mai curiosi sa descopere frumusetile din lumea terestra, capricornii au inceput sa exploreze pamantul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc