Setari Cookie-uri

Cum iubeste zodia Capricorn?

Tot ce trebuie sa stii despre femeia Capricorn si barbatul Capricorn in dragoste si viata

foto shutterstock ilustratie capricorn

Cu cat se avantau mai mult spre uscat, cu atat incepeau sa isi piarda din insusiri. Trupurile lor se schimbau si in partea din spate le apareau picioare pentru a-i ajuta sa se deplaseze mai usor. Treptat, intelepciunea lor se topea, isi pierdeau graiul omenesc si se transformau in capre obisnuite.

Ca sa nu isi piarda copiii, Pricus a dat timpul inapoi si astfel toti cei care au plecat din apele marii s-au intors acasa, fara amintiri din aventura de pe pamant. Din aceasta cauza, capricornii deveneau curiosi din nou si o porneau iar si iar spre uscat, in ciuda efoturilor lui Pricus de a intoarce timpul.

In cele din urma, acesta s-a resemnat si si-a lasat copiii sa plece. Unul cate unul, capricornii au urcat pe taram si si-au pierdut pentru totdeauna intelepciunea si graiul. Ramas singur in apele marii si coplesit de durere, Pricus si-a rugat tatal, pe Cronos, sa ii ia nemurirea si sa-l lase sa moara. Induiosat de suferinta lui, Cronos l-a asezat pe indureratul tata Pricus pe bolta cereasca, printre constelatii, ca sa poata veghea vesnic asupra copiilor sai rataciti.

Citește și:

Caracteristici generale pentru zodia Capricorn

Nativii in Capricorn sunt fiinte foarte independente si destul de orgolioase. In general, ei au incredere in ei, cunosc foarte bine resursele interioare de care dispun si ca atare, refuza sa ceara ajutorul celorlalti. In cercul de prieteni, in familie sau chiar in povestile de dragoste, Capricornii sunt cei puternici, cu nervi de otel, care stiu intotdeauna sa rezolve o situatie dificila. De la distanta, pot parea duri, uneori de-a dreptul neinduratori insa de fapt, acesti nativi incearca sa se disciplineze singuri si sa se achite cat de bine pot de responsabilitatile pe care si le asuma.

Sunt stapani absoluti ai destinelor si isi conduc vietile dupa principii bine inradacinate. Uneori pot fi traditionali sau nu dau dovada de flexibilitate in opinii insa pentru ca sunt fiinte profund rationale, pot face compromisuri.

Citește și:

Au naturi foarte practice iar cariera joaca un rol foarte important pentru acesti nativi. Se vor catara cu abilitate pe scara ierarhica si pot avea foarte mult succes in viata profesionala, cu conditia ca, din cand in cand, sa fie mai deschisi la idei noi.

Cum iubeste femeia Capricorn?

In sinea ei, o femeie Capricorn este o romantica incurabila si isi doreste sa fie iubita insa acest lucru va fi dezvaluit doar barbatului potrivit. Are o fire senzuala si pune destul pret pe legatura fizica dintre oameni. Nu va putea construi o relatie cu un barbat care nu se ridica la inaltimea standardelor sale.

In exterior, femeia Capricorn este rece, nemiloasa si nu pare dispusa la compromisuri. Are surprinzator de multa rabdare insa are nevoie de acelasi lucru si din partea partenerului. In general, o femeia nascuta in alta zodie este atrasa de inteligenta, cultura generala si stabilitate emotionala.

Citește și:

Barbatii vulcanici o enerveaza iar cei excesivi de romantici o plictisesc de moarte. Nu este impresionata nici de eroii salvatori, nici de amorezii incurabili. Doar o persoana ambitioasa si echilibrata va sti cum sa cucereasca o nativa a acestei zodii.

Cum iubeste barbatul Capricorn?

Intocmai ca femeia Capricorn, barbatul nascut in aceasta zodie poate fi pasional si senzual insa isi ascunde foarte bine emotiile. Chiar daca are nevoie de iubire, va recunoaste foarte greu acest lucru si poate rata astfel oportunitati frumoase.

In general, este un partener fidel insa increderea lui se castiga destul de greu si are nevoie de timp indelungat pentru a-si accepta sentimentele.

In barbatul Capricorn, ca si in femeie de altfel, exista doua persoane. Pe de-o parte, este acel barbat care iese in public, sigur pe el, rece, distant, usor arogant, foarte inteligent. In viata de zi cu zi si in relatiile cu oamenii pe care ii iubeste, barbatul Capricorn se schimba complet. Devine o persoana calda, foarte atenta, usor visatoare din cand in cand.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie in apa

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc