Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati cu care sa ai o aventura in aceasta vara

Afla care sunt barbatii zodiacului cu care trebuie sa ai o aventura in aceasta vara!

Scorpion

Daca vrei sa ai o aventura in aceasta vara cu siguranta trebuie sa cunosti un barbat scorpion si sa il lasi sa te cucereasca, sa te priveasca si sa iti trasmita semnalele iubirii. El stie cum sa impresioneze o femeie, stie cum sa ii faca curte si stie cum sa o cucereasca la fiecare pas.

Daca vrei o aventura intensa, o aventura de care sa iti aduci aminte cu drag si care sa te provoace la fiecare clipa el este barbatul de care ai nevoie. Stie care sunt limitele unei avenuri si nu va incerca sa le depaseasca. Stie sa isi tina sentimentele in frau, dar isi traieste viata la cea mai mare intensitate si te va invata si pe tine sa faci la fel.

O aventura de neuitat vei avea doar alaturi de barbatul scorpion.

Sagetator

Se spune despre barbatul sagetator ca este un clasic aventurier cu un spiritt optimist si cu o veselie in privire de fiecare data cand se simte liber. Ii place aceasta libertate si de aceea perefera aventurile. Chiar si asa, ii place sa se poarte impecabil cu cea care ii este alaturi si sa o respecte.

Citește și:

O va ajuta la nevoie si va fi langa ea, insa nu va investi sentimente mai mult decat este necesar. Daca vrei sa ai asta, daca vrei o aventura frumoasa, un prieten bun si un partener exceptional in dormitor, barbatul sagetator este cel pe care trebuie sa il alegi.

Vara asta trebuie sa ai cea mai frumoasa aventura a vietii tale, si pentru asta ai nevoie de barbatul sagetator.

foto prima pagina: cuplu de indragostiti, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc