Setari Cookie-uri

Numerologie si Cifra Destinului: Data nasterii tale, mai mult decat o intamplare

Numerologia, stiinta antica a numerelor, este un instrument de dezvoltare personala cu ajutorul caruia putem analiza si imbunatati anumite aspecte ale noastre ce mai au nevoie sa fie maiestrite, pentru a ne ne bucura de mai multa implinire si bucurie in viata noastra.

Foto interior si prima pagina: cifre, Shutterstock

Numerologia, stiinta antica a numerelor, este un instrument de dezvoltare personala cu ajutorul caruia putem analiza si imbunatati anumite aspecte ale noastre ce mai au nevoie sa fie maiestrite, pentru a ne ne bucura de mai multa implinire si bucurie in viata noastra.

Cum functioneaza numerologia?

Prin analiza datei de nastere si a combinatiilor literelor din numele de botez, putem identifica scopul vietii si motivatiile noastre, caracterul pe care il avem, punctele forte si cele slabe, talentele naturale, limitarile noastre sau lucrurile pe care le avem de invatat si imbunatatit.

De asemenea, analiza numerologica te poate ajuta si in cazul in care simti ca felul in care decurge viata ta nu te implineste, ca nu esti acolo unde ai nevoie sa fii sau ca nu faci ce ti-ai dori. Luand in considerare tendintele indicate de tema ta numerologica si facand schimbari simple in viata ta, vei constata ca lucrurile incep sa se schimbe in bine, iar tu devii din ce in ce mai increzator si multumit de sine.

Citește și:

Ce poti afla din cifrele datei tale de nastere?

Semnificatia fiecarei cifre care ne reprezinta se decodifica in context personalizat, tinand cont de mai multe aspecte ce tin de caracteristicile si povestea de viata a fiecaruia, printr-o analiza numerologica realizata de un specialist. In schimb, doar printr-un calcul simplu al sumei cifrelor care formeaza data noastra de nastere (z+z+l+l+a+a+a+a), putem afla cateva informatii despre noi prin intermediul cifrei care rezulta din aceasta suma, numita in numerologie Cifra de Destin. Mai jos puteti vedea, pe scurt, amprenta pe care o da fiecare Cifra de Destin unei persoane si directia generala de urmat.

Foto: calcul numerologic, Shutterstock

Cifra destinului 1: Conducatorul

Directia de urmat: sa invete sa se bazeze doar pe sine.

Cifra de destin 2: Cooperantul

Directia de urmat: sa invete sa coopereze.

Citește și:

Cifra de destin 3: Animatorul

Directia de urmat: sa-si dezvolte capacitatea de a se exprima si de a stabili contacte.

Cifra de destin 4: Constructorul

Directia de urmat: sa-si construiasca viata pe temelii solide.

Cifra de destin 5: Comunicatorul

Directia de urmat: sa invete sa caute libertatea, sa-si dezvolte capacitatea de schimbare.

Cifra de destin 6: Dascalul

Directia de urmat: sa invete despre bucuria asumarii responsabilitatii in relatia cu ceilalti.

Cifra de destin 7: Individualistul

Directia de urmat: sa invete din propria experienta, sa-si dezvolte capacitatea de reflectie, analiza si sa manifeste preocupare pentru latura spirituala a vietii.

Cifra de destin 8: Ambitiosul

Directia de urmat: sa invete sa-si fixeze obiective precise, sa-si dezvolte capacitatea de a se angaja pe plan material si de a atrage reusita.

Citește și:

Cifra de destin 9: Filantropul

Directia de urmat: sa invete cum sa-si arate compasiunea.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc