Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femei dependente de iubire

Afla care sunt cele mai dependente 5 zodii de iubire

Nu cere marea cu sarea de la un partener, insa nici nu ii place sa fie tratata cu indiferenta. Sufletul ei cald are nevoie de dragoste, de iubire, de afectiune si de bunatate pe care sa le primeasca de la cel drag.

Femeia Sagetator

Femeia sagetator este o visatoare innascuta si o puteti auzi adesea vorbind despre lucruri idilice si fantasmagorice. Pentru ca este o fire visatoare, ea va fi intotdeauna dependenta de iubire.

Are suflet de artist si va cauta mereu noutatea si inovatia in relatia de cuplu si in ochii partenerului. Are un suflet cald care trebuie alimentat cu iubire, cu dovezi de dragoste si cuvinte frumoase parca desprinse din povesti.

Este o femeie puternica si independenta, insa de cele mai multe ori isi afiseaza chipul serafic caruia nu ii poate fi refuzat absolut nimic.

Femeia Pesti

Femeia pesti este o femeie misterioasa si o femeie foarte sensibila. Are obiceiul de a se inchide in sine atunci cand nu simte ca este iubita, apreciata, dorita, lucru ce poate duce adesea la depresii neplacute.

Citește și:

Va aprecia intotdeauna la partenerul ei sensibilitatea, gingasia, grija cu care se poarta cu ea si gesturile romantice. Are nevoie de un suflet de artist care sa o inteleaga si sa o iubesca la aceeasi intensitate cum il va iubi ea.

Femeia pesti are nevoie de rabdare din partea partenerului pentru ca uneori ii este teama sa actioneze si sa ia propriile decizii, asa ca ar fi bine sa nu fie grabita si sa fie lasata sa actioneze in stilul ei.

foto prima pagina: femeie cu punga pe cap, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc