Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile

Descopera ce ti-au pregatit astrele pentru luna iulie!

Capricorn

Pasiunea este cea care caracterizeaza luna iulie pentru nativii zodiei Capricorn.

Evenimentele din cuplu ii determina pe nativii zodiei Capricorn sa indrazneasca mai mult si sa isi doreasca sa treaca la un nivel superior al relatiei. Poate fi vorba despre stabilirea unui camin comun sau despre o cerere in casatorie neasteptata.

Cei care inca nu s-au implicat intr-o relatie sentimentala vor avea tot timpul din lume in aceasta luna. Astrele sunt de partea lor si ii ajuta sa intalneasca oameni frumosi de care se ataseaza rapid.

Cariera profesionala infloreste frumos in aceasta perioada, iar proiectele frumoase parca ii cauta pe acesti nativi pentru imaginatia lor bogata si creativitatea plina de efervescenta. Unii dintre ei se vor concentra mai mult pe job-ul existent, iar altii pe implementarea unor idei de afaceri personale.

Citește și:

Energia si tonusul foarte activ in aceasta perioada ii vor ajuta sa realizeze tot ceea ce si-au propus.

Varsator

Sectorul sentimental se afla in lumina reflectoarelor pe tot parcursul lunii iulie.

Nativii care sunt implicati intr-o relatie vor avea parte de liniste, armonie si intelegere. Zilele sunt frumoase, iar serile petrecute in doi se incadreaza in momentele placute si romantice petrecute in doi.

Nativii care nu sunt implicati intr-o relatie, vor avea posibilitatea de a cunoaste persoane interesante si foarte placute alaturi de care petrec momente inedite.

Viata profesionala este intr-o continua dezvoltare datorita dezvoltarii personale la care lucrezi inca de ceva timp. Acest lucru iti va aduce aprecieri din partea superiorilor si admiratiii din partea colegilor. De asemenea, se poate vorbi si despre o noua oportunitate profesionala.

Citește și:

Eventualele stari tensionate, agitate si cu un risc mai mare de stres pot produce oboseala si o sensibilizare a organismului, dar cu un pic de odihna si relaxare totul revine la normal.

Pesti

Soarele si Marte se afla in casa cuplului.

Nativii pesti vor experimenta noi aventuri erotice daca se afla intr-o relatie serioasa sau daca sunt chiar la inceputul unei povesti frumoase de dragoste. Este o luna in care se vor distra alaturi de partenerul de cuplu si se vor cunoaste mai bine.

Nativii singuri reusesc sa isi intalneasca jumatatea in a doua parte a lunii, atunci cand se asteapta mai putin si cand cred ca sperantele lor se vor spulbera.

Nici din punct de vedere profesional nu se descurca greu, insa va fi o luna usor mai agitata decat celelalte, ceea ce ii va solicita mai mult. Datorita acestui lucru, rezultatele nu intarzie sa apara si aprecierile binemeritate vor veni la momentul potrivit.

Citește și:

Pentru ca va fi o luna un pic aglomerata, oboseala si stresul isi fac de cap, insa o mini vacanta la fnal de luna va rezolva toata aceasta situatie.

foto prima pagina: femeie cu palarie, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc