Setari Cookie-uri

Horoscopul cuneiform al Babilonului

Misterele celui mai vechi zodiac din lume

Cele mai multe dintre sistemele de zodii, precum si constelatiile si legendele acestora au origini comune. In ceea ce priveste mitologia acceptata in zodiacul vestic, aceasta este legata de vechile mituri elene. Potrivit acestora, constelatiile zodiacale au aparut pe bolta cereasca drept rasplata din partea zeilor sau ca alinare a suferintelor provocate de acestia. Insa in ceea ce priveste sistemul zodiacal, trebuie sa privim in alta zona, respectiv in Mesopotamia. Aici a aparut primul horoscop cuneiform, adoptat astazi in horoscopul pe care il cunoastem.

Sarikku
Zodie corespondenta: Berbec

Nativi nascuti sub Sarikku sunt persoane foarte incapatanate si foarte pasionale. In acelasi timp, sunt oameni complet independenti si nu suporta foarte bine autoritatea. Datorita acestui cumul de factori caruia trebuie sa ii adaugam si inteligenta nativa ii recomanda pe cei nascuti in Sarikku pentru rolul de conducatori,indiferent ca e vorba de viata personala sau de spatiul public.

Citește și:

In ceea ce priveste dragostea, nu sunt neaparat cei mai fideli nativi ai zodiacului insa sunt cu siguranta pasionali si rafinati in artele placerii.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc