Horoscopul cuneiform al Babilonului

Misterele celui mai vechi zodiac din lume

Cele mai multe dintre sistemele de zodii, precum si constelatiile si legendele acestora au origini comune. In ceea ce priveste mitologia acceptata in zodiacul vestic, aceasta este legata de vechile mituri elene. Potrivit acestora, constelatiile zodiacale au aparut pe bolta cereasca drept rasplata din partea zeilor sau ca alinare a suferintelor provocate de acestia. Insa in ceea ce priveste sistemul zodiacal, trebuie sa privim in alta zona, respectiv in Mesopotamia. Aici a aparut primul horoscop cuneiform, adoptat astazi in horoscopul pe care il cunoastem.

Sarikku
Zodie corespondenta: Berbec

Nativi nascuti sub Sarikku sunt persoane foarte incapatanate si foarte pasionale. In acelasi timp, sunt oameni complet independenti si nu suporta foarte bine autoritatea. Datorita acestui cumul de factori caruia trebuie sa ii adaugam si inteligenta nativa ii recomanda pe cei nascuti in Sarikku pentru rolul de conducatori,indiferent ca e vorba de viata personala sau de spatiul public.

Kudika Tarot

In ceea ce priveste dragostea, nu sunt neaparat cei mai fideli nativi ai zodiacului insa sunt cu siguranta pasionali si rafinati in artele placerii.

foto shutterstock

scriere cuneiforma


Mennu
Zodie corespondenta: Taur

In Mennu s-au nascut oamenii meniti sa lucreze cu banii din doua motive. Pe de-o parte, au o onestitate si o candoare greu de intalnit la alte zodii. Pe de cealalta parte, mintea lor pare conceputa pentru astfel de sarcini si au un simt aparte al valorilor materiale. Acest lucru nu ii face mercantili.

In fapt, nativii nascuti in Mennu sunt persoane romantice si foarte loiale dar sunt lipsiti de capacitatea de a visa cu ochii deschisi, lucru care nu este pierdere pentru nimeni. Sunt bine concectati la sentimentele lor, nu isi neaga dorintele si, ca atare, vor lasa la o parte orgoliul daca sunt nevoiti sa lupte pentru ce isi doresc.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri