Setari Cookie-uri

Horoscopul cuneiform al Babilonului

Misterele celui mai vechi zodiac din lume

foto shutterstock

scriere cuneiforma


Mennu
Zodie corespondenta: Taur

In Mennu s-au nascut oamenii meniti sa lucreze cu banii din doua motive. Pe de-o parte, au o onestitate si o candoare greu de intalnit la alte zodii. Pe de cealalta parte, mintea lor pare conceputa pentru astfel de sarcini si au un simt aparte al valorilor materiale. Acest lucru nu ii face mercantili.

In fapt, nativii nascuti in Mennu sunt persoane romantice si foarte loiale dar sunt lipsiti de capacitatea de a visa cu ochii deschisi, lucru care nu este pierdere pentru nimeni. Sunt bine concectati la sentimentele lor, nu isi neaga dorintele si, ca atare, vor lasa la o parte orgoliul daca sunt nevoiti sa lupte pentru ce isi doresc.

Masu
Zodie corespondenta: Gemeni

Nativii in Masu sunt oameni meniti a fi negustori bogati. Pentru ca sunt patronati de Mercur, ei stiu sa intoarca intotdeauna cuvintele in favoarea lor si sa iasa mereu in castig. Au o imaginatie bogata, sunt extrem de creativi si, prin urmare, au calitatile necesare pentru a-si cladi o cariera solida si, intre noi fie vorba, foarte bine platita.

Citește și:

Dincolo de acest aspect, cei nascuti sub Masu sunt persoane joviale, prietenoase, cu chef de viata, care au intotdeauna o perspectiva si o solutie optimista, indiferent cat de complicata ar fi situatia.

Pulukku
Zodie corespondenta: Rac

In zodia lui Pulukku se nasc acei oameni care isi vor gasi fericirea doar in sanul familiei. Ei cred in dragoste si isi vor petrece toata viata in cautarea acestora. Cea mai mare dorinta a lor este sa isi intemeieze familii si nu vor fi pe deplin impliniti pana cand nu isi vor realiza acest vis. Pe de cealalta parte, uneori pot deveni foarte gelosi si posesivi, usor sufocanti pentru partenerii lor.

Pe de cealalta parte, au suflete mari, sensibile si foarte romantice, calitati pe care le vor folosi pentru a cuceri persoanele dorite.

Aru
Zodie corespondenta: Leu

Mandrii nativi nascuti in Aru sunt manati in tot ce fac de orgoliu si dorinta de marire. Sunt inteligenti, carismatici si prietenosi, motiv pentru care nu doar ca vor fi mereu inconjurati de oameni, dar vor sti cum sa isi atraga parteneri. Pe de cealalta parte, au momente de lene extrema in care se multumesc doar sa isi contemple calitatile, asa cum pare ca face leul la soare.

Citește și:

Dar altfel, sunt persoane intreprinzatoare care nu tolereaza foarte usor autoritatea si se vor simti cel mai comod intr-o pozitie de conducere, nu de subordonat.

Seru
Zodie corespondenta: Fecioara

Locul cel mai potrivit pentru cei nascuti in Seru este in administratia oraselor. Acesti nativi au un simt aparte al dreptatii si le place sa spune intotdeauna lucrurilor pe nume. Mai mult de atat, detesta haosul si niciun defect omenesc nu ii scoate din sarite asa cum ii enerveaza lenea si dezorganizarea.

Ei au vietile foarte bine puse la punct si au asteptari mari de la ei. Desigur ca au toate resursele interioare necesare pentru a-si atinge scopurile insa marea problema a lor este ca se adapteaza destul de greu la schimabre si noutate.

Zibanitu
Zodie corespondenta: Balanta

In Zibanitu se nasc artistii, iubitorii de frumos, acele persoane cu simt estetic impecabil. Multi dintre ei au talente pe care le vor descoperi de abia in a doua parte a vietii si, pana atunci, vor fi arbitrii de necontestat ai elegantei. Sunt romantici si visatori insa acest lucru nu ii impiedica sa fliretze si sa aiba destule aventuri amoroase.

Citește și:

Nu sunt neaparat infideli insa nici nu rezista foarte bine ispitelor iar acest lucru va fi valabil pana in momentul in care isi vor gasi sufletele pereche.

Agrabu
Zodie corespondenta: Scorpion

Agrabu este una dintre cele mai misterioase zodii, fie ca il numim astfel ca in horoscopul cuneiform, fie ca il numim Scoprion, asa cum suntem obisnuiti. In jurul acestor pluteste un aer dur, destul de rece care ii impiedica pe ceilalti sa se apropie foarte tare. Suspiciosi din fire, cei nascuti sub Agrabu capata foarte greu incredere in oameni si isi deschid sufletele si mai greu.

De multe ori pot afisa fete zambitoare si prietenoase insa acest lucru este doar o masca bine exersata pentru ca in interior, pot fi la fel de distanti si banuitori.

Pa
Zodie corespondenta: Sagetator

Aceasta este zodia filozofilor si, in mod paradoxal, a glumetilor. Practic, nativii nascuti sub semnul Pa sunt fie inclinati catre singuratate si meditatie, filozofie si arta, fie sunt oameni vioi, plini de viata si pusi pe sotii, aflati mereu in sufletul petrecerii.

Citește și:

Un lucru este cert. In cazul celor nascuti sub Pa, acestia sunt oameni de onoare si te poti baza intotdeauna pe promisiunile lor. Cei carora nu le place sa se afle in centrul atentiei, se vor tine departe de dezbateri sau de proiecte majore pana cand opinia lor va fi ceruta in mod vadit de ceilalti.

In astfel de momente, nativii lui Pa vor face uz nu doar de inteligenta nativa, ci si de surprinzatorul lor spirit practic. Pe scurt, oamenii nascuti sub acest semn sunt marcati de contraste si paradoxuri.

Enzu
Zodie corespondenta: Capricorn

Sub semnul lui Enzu se nasc cei mai aprigi oameni ai zodiacului. Se intampla rar sa isi piarda capul din cauza furiei sau a dragostei, sau cel putin, nu in public. Orice manifestare aprinsa a sentimentelor este traita de nativii lui Enzu exclusiv in spatiul privat. In exterior, arata intotdeauna un calm enervant pentru oamenii mai energici si o raceala emotionala care ii poate indeparta pe potentialii pretendenti.

Citește și:

Altfel, sunt persoane inteligente, mai creative decat par si care simt o acuta nevoie de iubire, fara sa ceara sau sa arate acest lucru. Sub masca de indiferenta, cei care vor avea curaj sa priveasca dincolo de ea, vor gasi suflete calde care vor sa iubeasca si sa fie iubite dar asta nu inseamna neaparat ca stiu cum sa faca acest lucru.

Gu
Zodie corespondenta: Varsator

Sub semnul lui Gu se nasc marii conducatori si protectori ai poporului, oamenii cu viziuni ample asupra viitorului. Au suflete calde si sunt extrem de independenti insa tin foarte mult la intimitatea lor. De aceea, se vor ferei intotdeauna de persoanele zgomotoase sau care nu stiu sa respecte spatiul personal. Acest lucru este valabil si pentru potentialii parteneri care, daca vor sa cucereasca persoanle enascute sub protectia lui Gu, trebuie sa stie sa le respecte dorinta de independenta.

Citește și:

Atunci cand au de luat o decizie, acesti oameni isi cantaresc foarte atent toate optiunile si se gandesc la consecinte nu doar din propriile perspective, ci iau in calcul si cum i-ar putea afecta pe cei din jur.

Zib
Zodie corespondenta: Pesti

Acesta este semnul cel vesnic indragostitii. Nativii in Zib iubesc viata, iubesc oamenii si au suflete foarte calde insa tocmai din cauza acestui lucru sunt usor de ranit. Desi au inimi inocente, cei nascuti sub aceasta zodie nu sunt usor de pacaliti. In ciuda naturii visatoare si a nevoi constante de iubire, sunt persoane suprinzator de realiste. Atunci cand sunt raniti in dragoste, gasesc mereu puterea in ei sa o ia de la capat, indiferent cat poate fi de dureros la inceput.

foto prima pagina shutterstock femeie bruneta

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc