Setari Cookie-uri

Horoscopul Orisha, secretul continentului african

Horoscop african in functie de ziua nasterii

In mod traditional, oamenii nascuti in zile de sambata, zi de odihna si huzur, sunt considerati norocosi din punct de vedere material. Ei au noroc de bani si de roade insa este foarte important si tine doar de ei sa nu risipeasca aceste castiguri.

Sunt generosi din fire si se simt foarte bine atunci cand pot ajuta si fac de multe ori acest lucru fara ca oamenii sa fie nevoiti sa ceara, si nici nu asteapta recompense de la cei carora le-au intins o mana de ajutor. Cu toate acestea, nu sunt absolut deloc naivi si isi dau seama dintr-o singura privire atunci cand cineva incearca sa ii traga pe sfoara.

Duminica - Olorun

Ca si Eledumare, Olorun nu este Orisha, ci o manifestare directa a zeului suprem. In acest caz, Olorun este cel care stapaneste cerurile, acolo unde isi are salasul si este asociat in numeroase randuri cu soarele. In ceea ce priveste analogica cu mitologica greaca sau romana, Olorun poate fi considerat o contopire a zeului-soare cu Jupiter, stapanul suprem al cerurilor.

Citește și:

In ceea ce ii priveste pe oamenii nascut sub protectia lui Olorun, ei sunt surprinzatori de tacuti. In spatele acestei masti se ascund minti ascutite care prefera intai sa asculte, apoi sa actioneze in consecinte. Nu isi pierd niciodata vremea cu vorbe in vant si trec intotdeauna intai la fapte.

Nu sunt neaparat oameni duri sau reci, insa din exterior pot parea asa. Cei care ii cunosc stiu ca oamenii nascuti duminica sunt iubitori, intelepti si generosi dar tin foarte mult la intimitate.

foto prima pagina shutterstock zeita africana

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc