Setari Cookie-uri

5 cele mai dezastruoase compatibilitati intre zodii

Afla daca esti intr-un cuplu destinat esecului citind care sunt cele mai dezastruoase compatibilitati intre zodii!

Fecioara este rezervata, este timida si calculata. Nu se va arunca niciodata inainte intr-o decizie sua intr-o situatie necunoscuta. Principiile ei de viata se vor bate mereu cap in cap cu cele ale leului.

Berbec si Taur

Cred ca este de la sine inteles de ce acest cuplu nu ar functiona niciodata, iar compatibilitatea nativilor este defectuoasa.

Ambii nativi sunt semne puternice, semne de lideri care vor vrea mereu sa conduca si sa ia initiativa in tot ceea ce fac. In momentul discutiilor se vor intalni conflicte de putere si de orgoliu si incapatanare.

Cu toate acestea, partenerii se pot completa in anumite puncte, insa ele nu sunt suficiente pentru ca acest cuplu sa reziste in timp si sa realizeze ceva impreuna.

Pesti si Sagetator

Una dintre cele mai dezastruoase compatibilitati intre zodii ii are ca actori principali pe nativii Pesti si Sagetator.

Citește și:

Nativul Pesti este foarte sensibil si visator, prea romantic pentru Sagetatorul atat de aventurier si dezinhibat. Cei doi se aseamana din anumite puncte de vedere si de aici porneste o atractie initiala foarte mare ce ii angajeaza intr-un cuplu, dar acesta nu va rezista foarte mult.

Cand isi vor da seama ca isi doresc lucruri foarte diferite unul de la celalalt, magia primei intalniri dispare si fiecare isi vede de durmul lui.

foto prima pagina: cuplu nepotrivit, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc