Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de barbati pe care trebuie sa ii intalnesti vara asta

Descopera zodiile de barbati pe care trebuie sa ii cunosti vara asta!

Ii place sa se joace, insa cand i se pune pata, nu mai poti scapa de declaratiile lui si de emotia cu care te priveste. Vei vedea ca este un barbat foate interesant, foarte sincer si foarte tandru.

Sagetator

Daca ai chef de aventura vietii tale in aceasta vara, trebuie sa faci cunostiinta cu barbatul scorpion care te va invata tainele unei aventuri ca la carte si lectiile unei vieti traite la intensitate maxima.

Vei experimenta senzatii si trairi pe care nu ai cum sa le intalnesti intr-un alt mod. Te vei distra, vei cunoaste multi oameni noi si vei vedea locuri frumoase alaturi de un partener cu simtul umorului si foarte sociabil.

In acelasi timp te va lasa sa te indragostesti de el si iti va promite iubire vesnica daca vede ca poti sa ii fi partenera de cursa lunga.

Varsator

Barbatul varsator este un romantic convins, asa ca daca vrei sa ai parte de o vara speciala petrecuta in bratele unui barbat tandru si pasional, varsatorul este cel pe care trebuie sa il cauti.

Citește și:

Ii vei cunoaste prietenii si vei vedea in ce mediu ii place sa isi petreaca timpul. O sa aveti o vacanta frumoasa in doi de care o sa va bucurati pana in ultima clipa si pe care o sa vreti sa o prelungiti la nesfarsit.

Vara asta se anunta a fi foarte efervescenta si presarata cu momete frumoase, romantice, speciale, distractive si foarte interesante astfel incat o sa ai ce sa le povestesti prietenelor tale. Barbatul varsator este in acelasi timp un iubit ideal si un prieten de nadejde, asa ca vei fi pe maini bune.

foto prima pagina: barbat zambaret, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc