Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii pusa la incercare: Venus retrograd

Influenta lui Venus retrograd pentru toate zodiile

Berbec

Venus retrograd este o binecuvantare pentru nativii i Berbec. Acestia, de fel, sunt extrem de pasionati si miscarea retrogarada le va domoli putin din avanat. Datorita acestui lucru, nu se vor simti la fel de obositi si vor face un pas in spate pentru a se bucura de rezultatele muncii lor de pana acum.

Acest lucru nu inseamna ca si avanatul amoros le va fi domolit. Pasionali si doritori de aventura, nativii in Berbec sunt in pericol sa calce stramb in aceasta perioada. Inainte sa ia o astfel de decizie, ar fi bine sa puna in balanta toate avantajele si dezavantajele unei astfel de hotarari.

Taur

Cei nascuti in Taur trebuie sa se tina bine si sa se inarmeze cu foarte multa rabdare in aceasta perioada. Venus retrograd le va da planurile peste cap insa acest lucru nu inseamna ca este un lucru rau. Fara sa vrea, vor trece printr-o luna a schimbarilor radicale si vor primi vesti neasteptate. In ceea ce priveste viata de cuplu, aceasta va fi relativ calma si fara mari schimbari pana la sfarsitul lunii august.

Citește și:

Este foarte posibil ca intre parteneri sa se nasca un conflict puternic iar aceasta diferenta de opinii poate decide viitorul unei relatii. Cel mai important este sa isi pastreze cumpatul si sa incerce sa priveasca dincolo de aceste neajunsuri.

Gemeni

Sub influenta lui Venus retrograd, nativii in Gemeni vor realiza in aceasta perioada un adevar dureros: una sau poate chiar mai multe persoane din vietile lor nu ii pretuiesc pentru ceea ce sunt cu adevarat, ci pentru toate avantajele pe care le poate aduce o prietenie cu Gemenii. In acelasi timp, este destul de probabil ca acesti nativi sa simta o anumita distanta fata de partenerii lor sau sa ceara mai multa atentie fara sa o primeasca pe masura dorintelor acestor nativi.

Mare atentie, pentru ca din aceasta cauza, nativii in Gemeni pot fi tentati sa isi insele partenerii sau, cel putin, sa flirteze cu alte persoane pentru a ascunde adevarurile dureroase din relatiile cu partenerii de cuplu.

Citește și:

Rac

Nativii in Rac vor fi pusi la incercare din mai multe puncte de vedere. Venus retrgrad le va aduce o usoara dar sacaitoare nemultumire in ceea ce ii priveste pe partenerii de cuplu, fara sa isi dea seama exact ce ii nemultumeste. Din aceasta cauza pot fi nervosi, irascibili si destul de nepoliticosi. Daca vor sa isi salveze relatiile, nativii in Rac trebuie sa isi tina temperamentele sub control si sa aiba foarte mare girja la ce spun.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc