Setari Cookie-uri

Cum se comporta zodiile la betie

Vezi cum sunt zodiile atunci cand renunta la inhibitii si beau un pahar in plus!

Berbec

Cunoscut pentru comportamentul prietenos si expansiv, un Berbec in stare de ebrietate se va baga in seama cu toata lumea incercand sa se asigure ca toti se simt la fel de bine si se distreaza. Berbecul poate deveni extrem de sincer atunci cand se imbata, spunand tot ce-i trece prin cap, insa o face intr-un mod hilar si galagios. Nativii acestei zodii au tendinta de a flirta fara retineri, dupa cateva pahare si de a instiga lumea la competitii de baut.

Taur

Spiritul sau rational il impiedica pe Taur sa bea fara limite sau sa incerce ceva nou si netestat inainte. La inceput sunt destul de calmi si relaxati, insa daca au trecut de limita impusa tind sa devina impiedicati, sa rada mult prea tare si sa darame tot in calea lor. La betie, Taurii simt nevoia de a se simti relaxati si ii poti vedea lenevind pe canapele sau dandu-si jos hainele.

Citește și:

Gemeni

Acest simbol este cunoscut pentru personalitatile sale multiple, care ies si mai mult in evidenta la betie. Cand vorbeste foarte mult, spunand vrute si nevrute sau informatii extrem de intime, pe care in alte conditii nu le-ar fi dezvaluit, cand se retrage intr-un colt singur incercand sa mediteze. Dupa cateva pahare nativii acestei zodii pot sa devina nepoliticosi, sa faca aluzii sexuale sau glume mai putin inspirate.

Rac

Sensibil si emotiv, Racul este cel pe care il vei vedea plangand dupa cateva pahare sau facand declaratii romantice celor din jur. Odata ce au inceput sa bea, sunt foarte greu de oprit si ii instiga si pe cei din jur sa bea mai mult si mai mult. Departe de a deveni amuzant si cu chef de viata, Racul are tendinta de a-si descarca sufletul strigandu-si neimplinirile si dezamagirile, lucru pe care ajunge sa il regrete dupa ce se trezeste din betie.

Citește și:

Leu

Starul care zace in orice nativ Leu iese si mai mult la suprafata la betie, de aici tendinta puternica de a da reprezentatii in public si de a-si manifesta “talentul”. Leilor le place sa creada ca nu au nimic si sunt bine chiar si atunci cand este evident ca sunt mai mult decat ametiti. La inceput le place sa isi pastreze sentimentul de demnitate, dar ajung sa faca lucruri nebunesti intr-un final. Le place sa provoace, sa se joace, dar chiar si la betie sunt perfect constienti de ei insisi si stiu cand e cazul sa se opreasca.

Fecioara

Fecioarele, de regula retinute si preocupate de bunele maniere, rar ajung sa se imbete foarte tare, insa atunci cand o fac sunt capabile sa se relaxeze indeajuns de mult incat sa spuna toate cuvintele triviale si fanteziile despre care nu au vorbit pana atunci in public. Sunt destul de distractive si amuzante, dar de cele mai multe ori prefera sa se relaxeze atunci cand beau si sa discute tot felul de subiecte intrigante sau filozofice.

Citește și:

Balanta

La orice petrecere sau iesire trebuie sa existe o persoana care se imbata si incepe sa fie mult prea apropiata cu cei din jur, iar aceasta de regula este o Balanta. Carismatici si amatori de distractie, nativii acestei zodii tind sa-si piarda destul de repede controlul, iar din pricina aceasta ajung in tot felul de ipostaze ciudate sau incomode. Simt nevoia de a flirta mult si de a fi sufletul distractiei.

Scorpion

Cuvantul moderatie nu exista in vocabularul lui atunci cand vine vorba de o betie. Ofera-i unui scorpion un motiv sa bea iar acesta nu va da inapoi de la nimic. Scorpionii sunt cei care te vor sustine si vor bea alaturi de tine in orice situatie. La betie ajung sa-si deschida sufletul mai mult ca deobicei si vei asista la declaratii si cuvinte spuse din inima. Dupa mai multe pahare in plus, Scorpionul ajunge fie sa flirteze, ajungand la mai mult de atat, fie sa discute despre sensul vietii, fie sa-si sune fosta iubire.

Citește și:

Sagetator

La betie Sagetatorii devin mai activi, mai vorbareti si mai spontani ca deobicei. Sunt foarte amuzanti, triviali si tind sa fie putin prea sinceri. Alcoolul si furia nu se amesteca prea bine in ceea ce-i priveste asa ca ai grija ce spui in preajma lor atunci. Daca exista probleme nerezolvate Sagetatorul nu va da inapoi si va spune tot ce ii sta pe inima. Vei observa acesti nativi cum flirteaza fara retineri sau cum se iau la intrecere cu ceilalti pentru a vedea cine poate sa bea mai mult.

Capricorn

Nativii acestei zodii sunt perfect constienti de limitele lor si vor sa-si pastreze reputatia. Sunt parteneri perfecti la betie deoarece te poti baza pe ei sa se descurce in orice situatie sau sa aiba grija de cei care au baut prea mult. Sunt relaxati si le place sa arate ca sunt capabili sa bea mult fara sa fie prea afectati.

Varsator

Fii atent atunci cand bei cu un Varsator deoarece tinde sa treaca de la o stare la alta destul de repede. Acum totul este bine, rade si se distreaza, iar in secunda urmatoare devine nervos sau isi aduce aminte de probleme si de rani sufletesti. Varsatorii sunt, totodata, interesanti atunci cand beau si poti trai momente memorabile alaturi de ei. Devin fascinati de tot felul de lucruri marunte, spun glume si rad din orice.

Citește și:

Pesti

La betie, Pestii duc la extrema fiecare emotie si ajung sa spuna lucruri fara sens. Nu vor sti cand sa se opreasca si de multe ori ii vei gasi la baie vomitand, pana cand vor dobandi o rezistenta mai mare. Au tendinta de a-si crea fizic sau in minte propriul lor univers si cu cat beau mai mult cu atat vor delira mai tare. Exista mari sanse sa li se rupa firul si sa nu isi mai aminteasca a doua zi nimic.

Foto prima pagina: Vitaliy Netiaga, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc