Setari Cookie-uri

Horoscopul celtic al iubirii

Descopera destinul tau amoros in traditia celtica!

Foto: Zirconicusso, Shutterstock.com

Mesteacan (24 Decembrie – 20 Ianuarie)

In horoscopul druid, Mesteacanul simbolizeaza renasterea deoarece este primul copac cu frunze dupa iarna. Cei nascuti in aceasta perioada sunt determinati, ambitiosi, buni organizatori si strategi. In dragoste nu se lasa descurajati, sunt persoane loiale si fidele, insa isi arata cu greu sentimentele. Se aprind repede, sunt sentimentali, fara a fi patetici sau dependenti. Cel nascut in aceasta perioada este capabil sa intuiasca persoana potrivita pentru el si nu se va implica in relatii cu oameni de la care nu va avea ceva de invatat.

Mesteacanul este compatibil cu Salcia si Vita de Vie.

Scorus de Munte (21 Ianuarie – 17 Februarie)

Trasatura caracteristica a celor nascuti in aceasta perioada este sensibilitatea. Sunt ganditori, idealisti, cu principii umanitare si spirituale foarte bine dezvoltate. In ceea ce priveste iubirea, acestia sunt destul de exigenti, atat cu ei insisi cat si cu partenerul. Le plac provocarile, sunt agitati, iar din acest motiv dau impresia de o falsa stabilitate in relatii. Atunci cand este ranit in iubire, Scorusul nu revine asupra hotararilor luate si va rupe orice legatura cu persoana care i-a dezamagit. Are un farmec aparte si o sensibilitate care il face sa isi gaseasca parteneri cu usurinta. Este cinstit, fidel, inteligent si nu va trece neobservat deoarece stie foarte bine cum sa isi puna in valoare atuurile.

Scorusul de Munte este compatibil cu Iedera si Paducelul.

Citește și:

Frasin (18 Februarie – 17 Martie)

Nativii Frasinului sunt inzestrati cu imaginatie, intuitie si simt artistic. Au tendinta de a fi capriciosi sau retrasi dar acest lucru se datoreaza firii lor inspirate de natura si de evolutia interioara. Persoanele nascute sub protectia Frasinului au un farmec personal aparte si stiu sa se faca placuti exrem de repede. In ceea ce priveste fericirea in cuplu, nu vor face nicio concesie in dauna idealului la care viseaza si vor da dovada de multa imaginatie si perseverenta in realizarea lui. Frasinul isi doreste o existenta dupa regulile pe care si le-a trasat si lupta pentru a-si atinge obiectivele. Atrage cu usurinta multi reprezentanti ai sexului opus, dar nu se lasa prins decat de persoana care il atrage din toate punctele de vedere.

Frasinul este compatibil cu Salcia si Trestia.

Anin (18 Martie – 14 Aprilie)

Cei nascuti sub semnul zodiacal al Aninului sunt deschizatori de drumuri, indrazneti, fermecatori, sociabili si se adapteaza cu usurinta nenumaratelor tipuri de personalitati. Sunt afectuosi si gata sa ii ajute pe cei din jur, iar acest lucru ii face sa aiba alaturi de ei persoane loiale. Oamenii nascuti in aceasta perioada traiesc pentru iubire si fac din acest sentiment marele scop al vietii lor, cu toate acestea nu vor fi capabili sa se indragosteasca foarte des si prea usor si isi vor oferi inima atunci cand vor simti ca si-au intalnit marea dragoste.

Aninul este compatibil cu zodiile Paducel, Stejar si Mesteacan.

Citește și:

Salcie (15 Aprilie – 12 Mai)

Daca te-ai nascut sub semnul Salciei, atunci esti guvernat de Luna, iar personalitatea ta este marcata de aspectele mistice ale taramului selenar. Nativul acestei zodii are o perspectiva realista asupra vietii, iar acest lucru il face sa fie cel mai rabdator semn arboricol. Salcia este foarte senzuala si romantica si isi va combina intotdeauna aceste doua trasaturi, care pentru ea sunt inseparabile, reusind sa atraga foarte multe persoane in jurul ei. Ii place sa fie ea cea care provoaca rupturile in dragoste iar apoi isi savureaza in tacere suferinta. Nu este foarte consecventa si va avea mai multe relatii pana va ajunge sa gaseasca pe cineva care sa ii satisfaca toate cerintele.

Nativii din zodia Salciei sunt compatibili cu Mesteacanul si Iedera.

Paducel (13 Mai – 9 Iunie)

Paducelul este simbolul protectiei psihice din pricina spinilor ascutiti. Nativii acestei zodii sunt misteriosi, iar diferenta intre aparenta lor exterioara si esenta lor interioara poate fi extrem de mare. Chiar daca par a fi retinuti si cu o viata obisnuita, ascund in suflet pasiuni fierbinti si sunt dispusi sa faca tot posibilul pentru a trai povestea de iubire pe care si-o doresc. Puterea lor consta in faptul ca sunt capabili sa-si dea seama de slabiciunile celor din jur, de aceea intr-o relatie ei vor fi cei care detin controlul.

Paducelul este compatibil cu Frasinul si Scorusul.

Citește și:

Stejar (10 Iunie – 17 Iulie)

Stejarul era copacul sacru al druizilor, simbolizand adevarul si cunoasterea. Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt ambitiosi, puternici, entuziasti si responsabili. Trasatura care ii defineste este forta, au o sanatate buna si se bucura de mult noroc in viata. Stejarul este genul care se indragosteste foarte repede, insa nu ramane multa vreme fidel. Trece cu usurinta de la o persoana la cealalta, cu speranta ca va intalni pe cineva care sa-l faca sa-si doreasca stabilitate si care sa il provoacea fizic si intelectual in permanenta. Odata cu inaintarea in varsta se va mai linisti, indeosebi daca se casatoreste.

Stajarul este compatibil cu Trestia si Frasinul, insa poate crea o legatura armonioasa si cu Iedera.

Laur (8 Iulie – 4 August)

Nativii acestei zodii sunt nobili si au un spirit inaltator, fiind capabili sa ajunga in pozitia de lideri sau conducatori cu usurinta. In dragoste sunt mereu gata sa raspunda provocarilor, invata din fiecare relatie si nu se demoralizeaza in urma unui esec sentimental. Sunt generosi, au o inima buna, le place sa-si rasfete partenerul si sunt plini de afectiune. Vor avea parte de multe aventuri si relatii pasionale, iar acest lucru ii va face sa capete experienta si maturitatea necesara pentru o relatie stabila, care sa dureze.

Laurul are cel mai mare grad de compatibilitate cu Socul si Frasinul.

Citește și:

Alun (5 August – 1 Septembrie)

Alunul a fost pomul intelepciunii in cultura druizilor si se credea ca poti dobandi abilitati magice si cunostinte vaste de la consumul de alune. Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt fascinanti si atrag cu usurinta persoane in jurul lor datorita magnetismului lor inconfundabil. Daca isi propun sa cucereasca pe cineva, persoana respectiva nu va mai avea cu siguranta nicio sansa. Sunt imprevizibili, schimbatori si isi poarta partenerul de la agonie la extaz si invers. Sunt persoane alaturi de care cu greu te plictisesti, iar o existenta linistita alaturi de ei este aproape imposibila.

Alunul este compatibil cu Scorusul si Paducelul.

Vita de Vie (2 Septembrie – 29 Septembrie)

Vita de Vie necesita o ingrijire atenta pentru a da roade in climatul rece al celtilor si a devenit un simbol al cunoasterii sacre si al initierii spirituale. Nativii din aceasta zodie au personalitati schimbatoare si imprevizibile. Sunt persoane rafinate si cauta echilibrul in permanenta in toate aspectele vietii lor. Au o fire senzuala, iar emotiile lor sunt la cel mai inalt nivel. In dragoste isi arata cu greu sentimentele, sunt destul de dificil de cunoscut si de inteles cu adevarat. Tind uneori sa devina dependenti de iubirea si afectiunea partenerilor, iar acest lucru ii va face sa treaca prin cateva deceptii majore pana sa isi gaseasca marea dragoste.

Vita de Vie este compatibila cu Salcia si Alunul.

Citește și:

Iedera (30 Septembrie – 27 Octombrie)

Puterea Iederei de a se agata si de a se lega a facut-o sa se transforme intr-un simbol al determinarii si al puterii. Persoanele nascute in aceasta perioada au o energie si o vitalitate extraordinara si un stil propriu de a se manifesta. Urasc agresivitatea, stresul si fac sacrificii pentru persoanele pe care le iubesc. Nu sunt adeptii aventurilor, iar atunci cand sunt implicati intr-o relatie sunt fideli si se dedica in totalitate. Fiind cunoscuti si ca supravietuitorii zodiacului celtic, vor face fata cu brio deceptilor si se vor concentra pe evolutia lor spirituala si pe gasirea partenerului ideal.

Zodia Iederei este compatibila cu Stejarul si Frasinul.

Trestie (28 Octombrie – 24 Noiembrie)

Persoanele nascute sub semnul Trestiei sunt pasionale, intense si au un caracter puternic si complex. Privesc viata cu optimism, curaj si se mobilizeaza destul de repede atunci cand trebuie sa faca fata greutatilor. In dragoste, nativii acestei zodii sunt mai buni prieteni decat amanti si atrag persoanele din jur prin originalitatea cu care isi traiesc viata. Stiu sa-si surprinda partenerul, cauta sa fie iubiti, dar nu tanjesc dupa multa afectivitate. Actioneaza promt si rapid, neplacandu-le asteptarile lungi si inutile. Pot deveni antipatici si agresivi atunci cand simt ca le este ingradita libertatea.

Cei din zodia Trestiei au un grad mare de compatibilitate cu alti nativi din Trestie, cu Frasinul si cu Stejarul.

Citește și:

Soc (25 Noiembrie – 23 Decembrie)

Socul a fost consierat un copac sacru pentru zane, iar ramurile sale erau atarnate deasupra caselor pentru a fi protejate impotriva spiritelor rele. Nativii acestei zodii sunt oameni plini de viata, urasc rutina si refuza sa fie controlati de cei din jur. Au o neliniste innascuta si o curiozitate ce nu poate fi satisfacuta. Ei tanjesc catre o dragoste libera si au nevoie de o provocare fizica si mentala constanta. Sunt foarte atenti si afectuosi atunci cand iubesc, insa au tendinta de a fi brutal de onesti, fapt ce le va crea unele neplaceri.

Semnul zodiacal al Socului este compatibil cu Aninul si Laurul.

Foto prima pagina: Stepan Kapl, Shuttertsock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc