Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Descopera latura ascunsa a zodiei tale!

Gemeni (21 Mai-20 Iunie)

Ai o personalitate isterica si iti lipseste capacitatea de a lua decizii. Nu te poti concentra, iar asta nu e doar suparator, ci te face sa pierzi multe oportunitati in viata, lucru ironic, avand in vedere cat de mult apreciezi lucrurile superficiale care demonstreaza statutul. Desi esti inteligent,te plictisesti usor, nu esti demn de incredere. Stai prost la capitolul organizare, dar compensezi cu energie nelimitata. Nimeni nu poate creea un spatiu de lucru haotic cu mai mult entuziasm decat tine. Personalitatea ta duala te impinge spre o dispozitie bipolara, cu energie fara margini si tendinta spre anxietate, astfel ca multi cred ca esti sarit de pe fix.

Rac (21 Iunie-22 Iulie)

Esti plin de toane, vezi doar jumatatea goala a paharului, hiperemotiv si sufocant. Pe langa toate astea, iti place sa te vaicaresti si gasesti in orice situatie un motiv sa critici si sa te plangi fara incetare. Esti victima cronica; in orice obstacol pe care ti-l pune viata dinainte, tu vezi muntele Everest. Nimeni de pe intreg Pamantul nu a trecut prin problemele prin care a trebuit sa razbati tu. Oriunde te duci, ar trebui sa te urmeze o vioara care sa iti cate un cantec de jale la tot pasul. Esti mult mai atras de viata casnica decat sa excelezi in cariera. Ipohondria si pesimismul cronic te fac sa pierzi multe zile de munca si in cele din urma vei fi concediat; fie pentru ca nu iti mai arati fata pe acolo, fie ca, pur si simplu, nu mai esti dorit prin zona.

Citește și:

Leu (23 Iulie-22 August)

Ego-ul tau nu cunoaste limite. Ia-te de mana cu Berbecul, din punctul asta de vedere. In mintea ta esti un superstar si nu poti intelege cum de ceilalti nu iti impartasesc laudele si buna parere despre augusta-ti persoana. Cauti sa fii mereu in mijlocul atentiei, esti plin de emfaza si demagog desavarsit. Iti iese, ceilalti vor roi in jurul tau, pentru ca in ciuda defectelor, arati bine si ai o stralucire remarcabila, care atrage masele. Ai o inclinatie naturala spre lux si senzualitate, pentru ca, in lumea ta superficiala, doar asta conteaza. Lipsa de rabdare, nevoia obsesiva de atentie, pretentiile constante si tendinta de a controla totul fac din infatisarea atractiva singurul motiv pentru care ai supravietuit. Lucru valabil mai ales pentru puii de Leu, care nu ar fi ajuns la maturitate daca nu ar fi fost cei mai frumosi copii care s-au nascut vreodata.

Citește și:

Fecioara (23 August-22 Septembrie)

Esti incapatanat, foarte critic si agitat. Acestea, cuplate cu tendinta la retentie anala si incapacitatea de a fi vreodata multumit, fac din tine unul dintre cei mai durerosi de dificili oameni cu care se poate trai sau munci. Ai pornirea de a ramane blocat in trecut si sa eviti orice lucru modern, pentru ca apoi sa te plangi ca nimic nu functioneaza cum ar trebui ori nu e eficient. Nu te temi sa iti expui punctul de vedere si stii ca doar prin munca asidua poti infaptui lucruri remarcabile. Apreciezi mai mult decat oricine critica constructiva si onestitatea brutala, in principal pentru ca tu faci uz de ele, dar nu esti la fel de incantat cand ti se intoarce favoarea. Nu conteaza ce varsta ai, personalitatea ta inchistata te face prototipul omului morocanos care pune copiii pe fuga si le sparge mingea atunci cand le-o prinde.

Citește și:

Balanta (23 Septembrie-22 Octombrie)

Esti partenerul ideal pentru majoritatea semnelor dominante ale zodiacului. Incapacitatea ta de a te decide, vanitatea in exces si usurinta cu care esti influentat de parerile celor din jurul tau fac din tine presul de usa ideal sau o excelenta sotie-trofeu. Mantra Balantei este “de ce sa ma obosesc gandind sau muncind din greu, cata vreme obtine totul doar aratand bine?”. Orice te provoaca emotional te oboseste, exceptand inclinatia ta naturala spre comportamentul pasiv-agresiv. Ai un talent innascut de a-i juca pe degete pe ceilalti. Majoritatea oamenilor cred despre tine ca esti indecis si credul, dar vai, cat se pot insela! Esti de fapt foarte inteligent si capabil sa arati oamenilor exact ceea vor ei sa vada, cu scopul de a-i fermeca sa-ti iasa tie pasienta. In concluzie, contrar aparentelor, nu esti deloc prost, ci doar extrem de manipulator. Bine jucat, Balanta!

Citește și:

Scorpion (23 Octombrie-21 Noiembrie)

Esti cel mai crud si josnic semn al zodiacului si nu fara motiv. Nimeni nu are nimic bun de zis despre tine, exceptand faptul ca esti atragator, si asta pentru ca unii naivi ai zodiacului iubesc provocarea de a imblanzi Scorpionul sexy si rebel. Daca esti atat de ghinionist sa fii razbunator si crud, afla ca doar natura ta seducatoare este singurul lucru care te mai poate reabilita in ochii umanitatii. Pentru tine este un lucru bun ca iti face placere suferinta altora, altfel ai avea o existenta foarte anosta. Esti de departe cel mai rau dintre cei mai rai. Narcisism, gelozie, furie, ambitie oarba, intelect ager si patrunzator, antipatie, le ai pe toate. Nimeni nu este mai manipulativ, mai viclean, mai ascuns, mai flamand de putere sau mai ranchiunos ca tine. Natura ta competitiva si nevoia de a fi liderul haitei iti fac foarte multi dusmani. Chiar daca nu ai facut nimic, daca un Scorpion nu te place, iti va purta pica pentru totdeauna si te va vana pana la capatul Pamantului. Vei fi tinta furiei lor oarbe si se vor delecta distrugandu-te. Deseori Scorpionii se furiseaza pe langa prada inainte de a o intepa; asa sunt si nativii acestui semn. In fata iti vor zambi, dar pe la spate iti vor complota demisia. Doar daca nu se mai pot folosi de tine o perioada; in caz contrar, vei fi in siguranta… pentru o vreme.

Citește și:

Sagetator (22 Noiembrie-21 Decembrie)

Lipsa totala de tact si de diplomatie ar fi motive suficiente ca toata lumea sa te urasca; insa cumva, din nu se stie ce motiv, personalitatea ta magnetica ii atrage, asa cum lumina atrage fluturii de noapte. Esti onest pana la brutalitate si crezi in marile adevaruri ale vietii, insa ai un talent neintrecut in a fi greu de cap si o uimitoare incapacitate de a accepta chiar si cele mai constructive critici fara a o lua ca un atac la persoana. Ai tendinta de a supraestima tot ce te priveste. Niciodata nu o poti da in bara, pentru ca in mintea ta tu nu poti face nimic gresit; intotdeauna este vina altcuiva. Este un lucru bun ca esti o persoana unica, aventuroasa, nebunatica, pentru ca altfel comportamentul tau amoral, impulsiv si delasator ar putea sugera prostie sau imprudenta (uneori o cam face…).

Citește și:

Capricorn (22 Decembrie-21 Ianuarie)

Ai personalitatea unui ciot de copac. Dintre toate semnele zodiacale, tu esti cel mai smiorcait si cel mai plictisitor. Pesimist pana la exasperare, strici cheful tuturor si orice zi insorita nu reuseste sa-ti alunge norii din priviri. Nu ai facut niciodata nimic spontan in intreaga ta viata si ai impresia ca felul tau lipsit de imaginatie de a face lucrurile este cel corect si adecvat. Esti atat de preocupat de propria-ti persoana incat este posibil sa nu iti dai seama cat de repede incearca ceilalti sa scape de prezenta ta. Esti adanc conectat cu profunzimile-ti emotionale si poti sa te lamentezi la nesfarsit despre orice, atat timp cat are legatura cu tine. Simti emotiile cu atata pasiune incat lasi impresia ca esti un suflet empatic si grijuliu, dar durerea altora nu inseamna nimic pentru tine, decat atunci cand o poti compara cu propria-ti suferinta eterna. Unii spun ca esti timid; nimic mai fals! Esti doar anti-social, egoist si narcisist, cu abilitati sociale egale cu zero. Petreci foarte mult timp singur, pentru ca tu esti persoana ta favorita si prietenul tau cel mai bun.

Varsator (22 Ianuarie-18 Februarie)

Esti imprevizibil, inconsistent, incapatanat si neinduplecat. Atitudinea ta de “totul sau nimic” iti asigura cu lejeritate un loc printre extremistii din orice domeniu care te preocupa in viata. Esti obsedat de control si un pic narcisist, ceea ce iti permite sa iti activezi emotiile la comanda, dupa cum ai nevoie. Mimezi abilitatea de a fi un bun ascultator, dar adevarul este ca daca in sinea ta ti-ai facut deja o parere, nimeni si nimic nu ti-o mai poate schimba. Oriunde este nevoie de un extremist fervent, ilogic si irational, Varsatorul raspunde la apel. Nu esti niciodata punctual. Daca este posibil ca cineva sa intarzie la propria inmormantare, acela nu poate fi decat un Varsator. Esti detasat si nu iti pasa daca altii sunt afectati de lipsa ta de punctualitate. Colegii tai de echipa te vor uri. Faci ce vrei, cand vrei, si tratezi in deradere orice tentativa de ordine. Exceptand cand ceilalti se intampla sa fie in intarziere; atunci te ratoiesti si esti iritat de indrazneala lor. Ai toane, esti manipulativ si melodramatic; si probabil la fiecare litera a alfabetului se gasesc cuvinte care-ti ilustreaza hachitele cu exactitate.

Pesti (19 Februarie-20 Martie)

Idealismul tau nu cunoaste limite. Din acest motiv iti petreci intreaga viata incercand sa evadezi din realitate, decat sa pui osul la treaba. Tu esti de fapt unidealist ranit, cronic demoralizat, care transforma orice musuroi de cartita intr-un munte abrupt. Perfectionismul de care dai dovada te opreste dinainte de a incepe. Realizarile celorlalti nu sunt niciodata suficient de bune pentru tine, pentru ca tu esti atat de special. Esti nervos si absurd pentru majoritatea oamenilor; nu le place sa-ti ceara ajutorul, pentru ca de cele mai multe ori o faci din motive egoiste. Nu esti atat de altruist pe cat ti-ar placea sa se creada. Doresti sa ajuti doar pentrunevoia ta de a fi recunoscut si indispensabil. Pestii nu sunt niciodata sinceri si din partea lor, totul vine cu un pret. Natura ta hipersensibila si pesimista, combinata cu perfectionismul care te auto-saboteaza, te harazesc unei vieti mediocre. Nu vei avea succes la nimic niciodata, pentru ca asta ar insemna sa iesi din zona ta de confort, si asta nu-ti sta in fire.

Foto prima pagina: Robert Przybysz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc