Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Scorpion?

Afla care sunt secretele pentru a ajunge la inima barbatului Scorpion!

Electrizant, misterios si pasional, un barbat Scorpion poate fi, in acelasi timp, o persoana dificila iar relatia cu acesta ofera mai multa adrenalina decat o saritura cu parasuta. Primul obstacol catre inima unui Scorpion vor fi toti ceilalti oameni din jurul sau, inclusiv alte pretendente. Pentru ca au personalitati absolut maginetice, oamenii sunt atrasi de catre Scorpioni, fie pentru relatii de prietenie, colaborari profesionale sau povesti de dragoste. Prin urmare, fidelitatea nu este neaparat cea mai importanta trasatura a barbatului Scorpion.

Barbatul Scorpion: ce calitate trebuie neaparat sa aiba o potentiala partenera

Mai mult de atat, nu se poate spune despre acesta ca este atras de un anumit gen de persoana. Mai degraba gaseste cate o anumita trasatura speciala in fiecare potential partener. Poate fi o anumita privire despre care crede ca ascunde intelesuri, o anumita parere sau viziune, poate o atitudine iesita din comun sau pur si simplu, aspectul fizic. Insa daca ar fi o anumita calitate pe care Scorpionii o admira in general, atunci cu siguranta aceasta este ambitia, in special pe plan profesional. Ii plac oamenii intreprinzatori care se descurca singuri si este absolut impresionat de femeile independente.

Citește și:

barbatul scorpion

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc