Setari Cookie-uri

Horoscopul arabesc. Arma zodiei tale

Ce semn zodiacal arabesc iti guverneaza existenta!

Pumnal (numarul 2)

Este arma de lupta in astrologia araba, foarte asemanator cutitului, dar cu o tinta mult mai mare. Pumnalul reprezinta loialitate, incredere dar si agresivitate si brutalitate. Nativii sunt deseori periculosi si violenti. Au mare succes in domeniul relatiilor cu publicul.

Brici (numarul 3)

Este atat o arma, cat si un instrument profesional. Ii reprezinta pe cei muncitori, introvertiti si lipsiti de imaginatie. Sunt in general conservatori si au succes in domeniul guvernamental si legal.

Hanger arabesc (numarul 4)

Cea mai periculoasa arma arabeasca. Hangerul reprezinta indrazneala, violenta si sfidare. Nativii sunt perceputi ca fiind violenti, razbunatori, periculosi si aroganti. Pot avea tendinta spre depresie. Se descurca cel mai bine in politica, razboaie si afaceri riscante.

Bata de fier (numarul 5)

Reprezinta relatiile sociale. Acest semn insumeaza abilitati fizice si intelectuale, sinceritate si loialitate. Nativii acestui semn isi respecta semenii si mediul inconjurator. Reusesc in profesii legate de educatie si isi afla implinirea in familie.

Citește și:

Buzdugan (numarul 6)

Este o arma ce inspira incredere. Buzduganul simbolizeaza respect, pace, stabilitate si rutina. Nativilor le place sa traiasca intr-un mediu pasnic si stabil. Ocupatiile lor preferate sunt cele legate de mediul inconjurator, agricultura, botanica.

Topor (numarul 7)

Unealta care poate deveni o arma teribila atunci cand este folosita in lupta. Toporul simbolizeaza ambitia, amabilitatea, istetimea si contemplatia. Nativii vor avea succes in viata, le vor reusi majoritatea proiectelor pe care si le propun si au o inclinatie spre domenii precum invatamantul sau cercetarea.

Lant (numarul 9)

Protejeaza eficient impotriva atacurilor, dar este si o arma de temut. Lantul caracterizeaza oamenii diplomati, inteligenti, insetati de avere. Nativii incearca sa isi sporeasca averea prin orice mijloc. Sunt cei mai buni la afaceri, comert si finante.

Citește și:

Sabie (numarul 9)

Arma puternica, simbolizeaza mandrie, autoritate si implinire. Nativii sunt combativi si nici un obstacol nu le sta in cale. Sunt buni in arta razboiului si a campaniilor militare de cucerire.

Lance (numarul 10)

Arma cu raza lunga de actiune. Lancea intruchipeaza ambitia, independenta si rabdarea. Nativii au un aspect fizic impunator si sunt plini de farmec, desi uneori sunt instabili. Au spirit anteprenorial si se descurca foarte bine in politica.

Prastie (numarul 11)

Arma cu raza lunga de actiune, desi aproape invizibila. Prastia simbolizeaza inteligenta, intuitie si altruism. Nativii sunt in general introvertiti si nesociabili. Exceleaza in domeniul artistic.

Arc (numarul 12)

Este o arma de precizie. Arcul semnifica rabdare, inteligenta si talent. Nativii sunt facuti sa reuseasca in viata. Domeniile in care obtin performante sunt cele ce tin de creatie, arta si cultura.

Citește și:

Foto prima pagina: Fernando Cortes, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc