Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul compatibilitatii erotice

Descopera daca voi va aflati printre cuplurile de zodii compatibile sexual

Cuplul Berbec – Leu

Din punct de vedere emotional, intre Berbeci si Lei se leaga destul de greu o relatie de suflet, insa daca doi nativi ai acestor zodii reusesc sa faca acest lucru, atunci cu siguranta sunt meniti unul pentru celalalt. In general, compatibilitatile emotionale apar in functie de elementele care guverneaza zodiile.

Acolo unde exista zodii din doua elemente complementare, ca apa si pamant, cu siguranta poate exista armonie insa, in teorie, cele mai sudate cupluri sunt cele formate din zodii care apartin aceluiasi element.

Cuplul Berbec – Leu este exceptia de la regula. Si unul si celalalt sunt semne de foc insa au temperamente puternice, mai asemanatoare decat le place sa recunoasca si unuia si celuilalt. Din punct de vedere sexual, insa, un astfel de cuplu este de invidiat.

Unul mai pasional ca altul, atat Berbecul, cat si Leul sunt persoane dominante. Prin urmare, raportul de forte din acest cuplu va fi relativ echilibrat. Cuplul format din Berbec si Leu este definit de pasiune, forta si erotism. Nu e de mirare faptul ca, in special la inceput, un astfel de cuplu se va inchide in casa timp de mai multe zile la rand.

Citește și:

Cuplul Taur – Fecioara

Unul este romantic, celalalt este sigur pe sine si dominant. Desigur ca latura romantica din acest cuplu este reprezentata de Taur, in timp ce Fecioara este, in general, partenerul dominant in acest cuplu. Desi poate nu sunt la fel de dispusi sa experimenteze ca alte cupluri de zodii, Taurii si Fecioarele au o compatibilitate sexuala foarte mare.

Daca pentru alte zodii, importanta este experienta noua, pentru acesti doi parteneri primeaza excelenta. Prin urmare, vor exersa toate pozitiile sexuale preferate pana cand vor ajunge impreuna la orgasm sau isi vor explora reciproc trupurile pana cand vor sti pe de rost ce ii face placere celuilalt.

Desi, asa cum spuneam, Fecioara este latura dominanta, Taurul nu se va lasa dominat din punct de vedere sexual decat de o persoana in care are completa incredere.

Citește și:

Cuplul Gemeni – Balanta

La prima vedere, Gemenii si Balanta au foarte putine lucruri in comun. Acolo unde Gemenii sunt extrem de deschisi si comunicativi, Balantele sunt pretioase, elegante si tin foarte mult la aparente. Toate aceste lucruri cad atunci cand cad si hainele. Energia exploziva si curiozitatea Gemenilor se impletesc perfect cu rafinamentul Balantelor.

Acestia de pe urma dau dovada de rafinament si in viata de zi cu zi, insa in ceea ce priveste sexul, acesta se traduce prin experienta, pricepere si abilitate. Chiar daca e vorba de o aventura de-o noapte sau de o relatie lunga, atat Gemenii cat si Balantele vor depune toate eforturile pentru a-si satisface partenerii. Acest lucru inseamna preludii lungi si acte de seductie desavarsite care incep cu mult inainte ca cei doi sa ajunga in dormitor.

Atunci cand se cunosc foarte bine si se afla intr-o relatie, nu o data se va intampla ca acesti doi nativi pasionali sa nu mai ajunga pana in pat.

Citește și:

Cuplul Rac – Pesti

Un astfel de cuplu nu este compatibil doar din punct de vedere erotic, ci si emotional. Fidelul Rac poate oferi Pestilor acea loialitate si iubire de care au nevoie, iar Pestii pot oferi nativilor in Rac stabilitatea emotionala pe care o cauta inca de mici. Din punct de vedere sexual, cei doi vor ajunge foarte departe, insa pentru ei, sexul este conditionat de sentimente.

Prin urmare, daca exista afectiune reala intre acesti doi nativi, va exista si o pasiune care sa rivalizeze cu cea dintre Berbec si Leu. In cazul cuplului Rac – Pesti, problema nu va fi lipsa de imaginatie, ci poate aparea acolo unde nu exista si altfel de sentimente.

Asa cum spuneam si mai sus, daca cei doi parteneri se iubesc si au incredere unul in celalalt, se vor explora reciproc prin toate simturile umane si vor petrece impreuna numeroase clipe de extaz erotic.

Citește și:

Cuplul Sagetator – Varsator

Nativul in Sagetator, indiferent de genul sau, este o persoana joviala, cu chef de viata, dispus sa incerce orice macar o data. In acelasi timp, Varsatorul este creativ si are o imaginatie bogata. Desi acesta de pe urma isi castiga de multe ori o reputatie de persoana pudica, in dormitor, Varsatorul este zodia care isi domina aproape intotdeauna partenerii.

Totusi, la fel ca in cazul nativilor in Rac sau Pesti, persoana nascuta in Varsator trebuie sa aiba incredere in partenerul sau pentru a scapa complet de orice urma de inhibitii. Abia atunci, acest nativ isi va dezvalui latura pasionala.

In ceea ce priveste nativul in Sagetator, de multe ori se lasa purtat de val si nu are rabdare foarte multa. Tocmai de aceea, el are nevoie de un partener asa cum este Varsatorul, plin de imaginatie si de energie.

Citește și:

Cuplul Scorpion – Capricorn

Aceste semne sunt posesoarele a doua dintre cele mai intunecate tipologii de personalitati din zodiac. Nativul in Scorpion este misterios, inchis in sine si cu un libiodu bogat, in timp ce Capricornul este dominant si posesiv. Cele doua semne functioneaza foarte ciudat impreuna. Chiar daca, de exemplu, se urasc de moarte, pasiunea dintre ei ramane electrizanta.

Uneori, in pat, pot fi brutali unul cu celalalt si nu e de mirare daca a doua zi de dimineata arata mai degraba ca dupa razboi decat ca dupa o noapte de amor. Este destul de greu ca aceste doua semne sa gaseasca dragostea adevarata unul in celalalt, insa atunci cand acest lucru se intampla, atunci cu siguranta sunt suflete pereche.

Chiar daca nu se iubesc, intotdeauna relatia sexuala dintre un Scorpion si un Capricorn va fi intensa si se poate intinde pe ani de zile.

Citește și:

Foto interior si prima pagina BlueSkyImage / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc