Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul compatibilitatii erotice

Descopera daca voi va aflati printre cuplurile de zodii compatibile sexual

Acolo unde exista zodii din doua elemente complementare, ca apa si pamant, cu siguranta poate exista armonie insa, in teorie, cele mai sudate cupluri sunt cele formate din zodii care apartin aceluiasi element.

Cuplul Berbec – Leu este exceptia de la regula. Si unul si celalalt sunt semne de foc insa au temperamente puternice, mai asemanatoare decat le place sa recunoasca si unuia si celuilalt. Din punct de vedere sexual, insa, un astfel de cuplu este de invidiat.

Unul mai pasional ca altul, atat Berbecul, cat si Leul sunt persoane dominante. Prin urmare, raportul de forte din acest cuplu va fi relativ echilibrat. Cuplul format din Berbec si Leu este definit de pasiune, forta si erotism. Nu e de mirare faptul ca, in special la inceput, un astfel de cuplu se va inchide in casa timp de mai multe zile la rand.

Cuplul Taur – Fecioara

Unul este romantic, celalalt este sigur pe sine si dominant. Desigur ca latura romantica din acest cuplu este reprezentata de Taur, in timp ce Fecioara este, in general, partenerul dominant in acest cuplu. Desi poate nu sunt la fel de dispusi sa experimenteze ca alte cupluri de zodii, Taurii si Fecioarele au o compatibilitate sexuala foarte mare.

Citește și:

Daca pentru alte zodii, importanta este experienta noua, pentru acesti doi parteneri primeaza excelenta. Prin urmare, vor exersa toate pozitiile sexuale preferate pana cand vor ajunge impreuna la orgasm sau isi vor explora reciproc trupurile pana cand vor sti pe de rost ce ii face placere celuilalt.

Desi, asa cum spuneam, Fecioara este latura dominanta, Taurul nu se va lasa dominat din punct de vedere sexual decat de o persoana in care are completa incredere.

Cuplul Gemeni – Balanta

La prima vedere, Gemenii si Balanta au foarte putine lucruri in comun. Acolo unde Gemenii sunt extrem de deschisi si comunicativi, Balantele sunt pretioase, elegante si tin foarte mult la aparente. Toate aceste lucruri cad atunci cand cad si hainele. Energia exploziva si curiozitatea Gemenilor se impletesc perfect cu rafinamentul Balantelor.

Citește și:

Acestia de pe urma dau dovada de rafinament si in viata de zi cu zi, insa in ceea ce priveste sexul, acesta se traduce prin experienta, pricepere si abilitate. Chiar daca e vorba de o aventura de-o noapte sau de o relatie lunga, atat Gemenii cat si Balantele vor depune toate eforturile pentru a-si satisface partenerii. Acest lucru inseamna preludii lungi si acte de seductie desavarsite care incep cu mult inainte ca cei doi sa ajunga in dormitor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc