Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Capricorn?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Capricorn!

Aceasta latura insa iese la iveala doar in preajma oamenilor cunoscuti, in care are incredere si care nu il vor judeca gresit. Cinic, ironic si subtil, Capricornul va fi intrigat de o potentiala partenera care ii va raspunde pe masura. De fapt, sarcasmul sau este atat de rafinat incat persoanele care nu fac parte din cercul sau de apropiati pot pierde ironiile fine ale acestui nativ.

Barbatul Capricorn: cum il faci sa se indragosteasca

In ceea ce priveste dragostea, el este la fel de serios ca in orice alt aspect al vietii sale. Inainte sa se declare indragostit, are nevoie sa isi cunoasca foarte bine partenera. Prin urmare, cateva intalniri si mici gesturi tandre cu un astfel de barbat nu garanteaza inceputul relatiei.

De regula, barbatul Capricorn se fereste de aventurile de-o noapte si nu este atras de persoanele care isi doresc acest lucru. Desi poate fi extrem de pasional, barbatul nascut in Capricorn va avea nevoie de ceva vreme pana cand va capata suficienta incredere incat sa se desfasoare. Acesta este unul dintre motivele pentru care acest nativ sta departe de pasiunile trecatoare.

Citește și:

Inima lui se cucereste foarte greu pentru ca este o fire foarte pretentioasa. De la partenera sa are aceleasi asteptari pe care le are si de la el insusi. Acest lucru suna foarte incurajator dar nicio alta zodie nu este atat de ambitioasa si de fixista cum este Capricornul. Tocmai de aceea, poate fi destul de greu sa te ridici la standardele lui.

Totusi, rar, are momente de singuratate sau de vulnerabilitate si este foarte posibil sa accepte un partener de conjunctura. Chiar si asa, o astfel de legatura cu barbatul Capricorn va avea mai putin de-a face cu placerile sexuale si mai mult cu nevoia de companie.

Pentru ca este o fire profund rationala, o disputa cu un Capricorn se va castiga cu argumente si contra-argumente. Daca partenera sa apeleaza la emotii, batalia poate fi pierduta din start, desi atunci cand iubeste, va face cu siguranta exceptii. In acelasi timp, e important de stiut despre Capricorn ca are toleranta zero la gelozie, care i se pare un semn de nesiguranta si de slabiciune a caracterului. Prin urmare, crizele de gelozie si obiceiurile posesive nu fac altceva decar sa il dezguste si sa il indeparteze.

Citește și:

Pentru a patrunde in spatiul intim al unui Capricorn, trebuie sa ii demonstrezi acestuia ca meriti, intr-adevar. Chiar daca va permite partenerei sale sa patrunda in acest spatiu, si o va face cu siguranta dupa ce ii castiga incredere, barbatul nascut in aceasta zodie se va astepta ca intimitatea lui sa fie respectata. Este o figura autoritara si destul de incapatanata, motiv pentru care vor aparea cu siguranta numeroase dispute in viata de cuplu insa este mai deschis la compromisuri decat pare. In plus, pentru persoana iubita poate face sacrificii majore.

Una dintre cele mai importante aspecte din viata unui Capricorn este sfera profesionala. Prin urmare, va aprecia o partenera care ii intelege aceasta ambitie si pe care nu o vor deranja orele suplimentare. Mai mult de atat, are un respect enorm pentru femeile care lupta pentru carierele lor si isi va sustine partenera cu toate fortele, in aceasta privinta.

Citește și:

Zodii compatibile cu barbatul Capricorn: Fecioara, Taur

Barbatul Capricorn intr-o fraza

Nativul in Capricorn este o persoana echilibrata si sigura pe fortele sale, care evita oamenii si gesturile superficiale pentru ca are nevoie de stabilitate emotionala si de o partenera care sa il stimuleze intelectual, fizic si emotional.

Foto interior si prima pagina NakoPhotography

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc