Setari Cookie-uri

Cum isi manifesta gelozia fiecare semn zodiacal

Probabil ca nu exista persoana care sa nu fi incercat macar o data in viata gustul amarui al geloziei.

Balanta

Balanta este o finuta, in general toleranta, capabila de multe lucruri pentru partener. Nu ii plac conflictele, iar daca este geloasa, o tine in sinea ei si va incerca sa se convinga singura sa inceteze. Nu ii plac confruntarile directe pe aceasta tema, asa ca partenerul ar face mult mai bine sa o linisteasca in mod subtil. Insa, daca simte ca acesta vrea sa profite de bunul ei simt innascut, atunci se declanseaza razboiul.

Scorpion

Este unul dintre cele mai geloase semne ale zodiacului. Scorpionul este foarte deschis in legatura cu ceea ce simte si te va face sa stii asta in mod direct. Nu stie si nici nu il intereseaza sa isi ascunda gelozia. Partea buna este ca te va iubi intreaga viata daca ii reamintesti constant ca este pe locul 1 in inima ta. In rest, este extrem de posesiv cu orice altceva ii este pe plac.

Sagetator

La fel ca Racul, are o problema in a accepta si a ierta o infidelitate. In schimb, nu ar admite niciodata ca este gelos, pare foarte nonsalant si nepasator, dar in sinea lui se consuma foarte mult si este foarte posesiv. Partenerul ar face bine sa nu ii testeze iubirea si loialitatea, pentru ca s-ar dezlantui partea ascunsa a temperamentului sau. Daca ii arata ca ii pasa, s-o faca intr-un mod subtil, altfel se simte sufocat.

Citește și:

Capricorn

Cu un Capricorn ajungi foarte greu sa discuti despre sentimentele pe care le are. Se mai intampla sa fie gelos, dar ii trece repede, si oricum partenerul nu isi da seama. Cata vreme relatia se bazeaza pe ceva solid, va face fata oricaror flashuri de gelozie. Nu isi spioneaza niciodata partenerul, insa daca a fost inselat, pur si simplu va pleca. Are o memorie buna si nu uita niciodata momentele neplacute pe care le-a trait intr-o relatie.

Varsator

La exterior, pare foarte relaxat si nepasator, insa daca este gelos (ceea ce se intampla, oricum, destul de rar), va face tot posibilul sa isi atraga partenerul inapoi, de partea lui. Este bine, totusi, sa nu ii pui rabdarea la incercare, pentru ca daca se aprinde, nu vei mai avea timp de scuze.

Pesti

Pestii sunt extrem de posesivi si solicita multa atentie din partea partenerilor. Sunt foarte loiali si se asteapta la un nivel echivalent de fidelitate. Atunci cand nu primesc ceea ce considera ca merita, apar suspiciunile. Daca au fost inselati, nu uita niciodata suferinta indurata.

Citește și:

Foto prima pagina: PathDoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc