Setari Cookie-uri

Cele mai mari frici ale semnelor zodiacale

Fricile ascunse ale fiecarui semn zodiacal in parte!

Fecioara

Pentru acest semn zodiacal, totul trebuie sa fie facut intr-un anume fel, pentru a se simti bine. Fecioara deseori poarta o masca de om calculat si rece, dar care ii ascunde, insa, nesiguranta interioara. Fecioara se teme cel mai mult de haos, de esec, de faptul ca nu ajunge la inaltimea asteptarilor celorlalti, ca nu este atat de capabila si muncitoare cum o percep ceilalti. Din acest motiv simte o presiune constanta sa mentina o impresie pozitiva. Stresul o face sa devina isterica si cu apucaturi distructive.

Balanta

Cele mai importante elemente din viata unei Balante sunt armonia si pacea. Ii displac profund certurile si conflictele de orice fel si depune toate eforturile sa mentina o atmosfera fericita in jurul ei. Pune mare accent pe statutul social si ii este frica sa nu fie respinsa, sa nu-i supere pe ceilalti, sa nu se vorbeasca de rau despre ea ori sa i se interpreteze gresit intentiile. In situatii stresante, devine agresiva si foarte vocala.

Citește și:

Scorpion

Foarte pasional si pe alocuri nemilos, Scorpionul este extrem de retinut in ceea ce priveste propriile emotii. Uraste sa fie mintit, frica cea mai mare este sa nu fie perceput ca slab, vulnerabil sau mai putin capabil. Si chiar daca uneori se simte expus, ii este frica sa nu se afle ori sa se profite de el. Atunci reactioneaza prin sarcasm, incapatanare si furie exploziva.

Sagetator

Plin de energie si creativitate, Sagetatorului ii place sa fie liber ca pasarea cerului. Este important pentru el sa se simta iubit si apreciat. Nu ii place sa fie controlat ori criticat; frica cea mai mare o reprezinta imposibilitatea de a-si trai viata dupa cum isi doreste. In situatiile stresante se supara foarte usor si are tendinta sa fuga de conflicte sau conjuncturi neplacute.

Capricorn

Ambitios si foarte practic, spune exact ceea ce simte si nu ii plac ascunzisurile. Insa cand vine vorba despre emotii, masca de om calculat si greu de impresionat se dizolva, lasand la vedere nesiguranta, incertitudini si vulnerabilitate. Cel mai mult se tem sa nu le fie ranite sentimentele si sa nu fie intelesi gresit. Atunci devin foarte posesivi, gelosi si capriciosi.

Citește și:

Varsator

Ii place sa fie de ajutor celorlalti insa nu ii place sa fie desconsiderat ori dispretuit. Chiar daca lasa impresia ca nu este afectat de parerile celorlalti, Varsatorul poate avea o incredere scazuta in sine. Cel mai tare se teme sa nu fie inlocuit in viata celor pe care ii iubeste ori sa nu ii poata ajuta la nevoie. In situatii stresante devine irascibil, nu vrea sa auda niciun argument si fuge.

Pesti

Sensibili, loiali si plini de compasiune, Pestilor nu le plac criticile si incearca sa evite pe cat posibil situatiile cauzatoare de neintelegeri ori sa fie ei insisi neintelesi de catre ceilalti. Le este foarte frica de confruntari si sa fie dispretuiti pentru defectele lor. Atunci cand sunt epuizati ori dezamagiti, devin perfectionisti, reci si extrem de critici.

Foto prima pagina: Olly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc