Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iubesc barbatii Zodiacului

Tot ce trebuie sa stii despre fiecare nativ al Zodiacul in dragoste!

6. Barbatul Fecioara

Daca exista vreun barbat pretentios in ceea ce priveste dragostea, atunci barbatul Fecioara este acela. Daca, dupa indelungi cautari, a gasit partenera ideala, aceasta nu trebuie sa fie doar cu un fizic impecabil si atractiv, ci si cu o inteligenta pe masura. Idealul sau feminin este Audrey Hepburn, pretentioasa, distanta si integra. Fiind dominat de Mercur, la fel ca barbatul Gemeni, pune mare pret pe comunicare, insa este mai serios decat acesta si isi asuma responsabilitatea pentru alegerile pe care le face. Un lucru un pic mai greu de tolerat, daca esti mai sensibila, este tendinta sa permanenta de a critica, de la felul in care te imbraci sau cum arati, pana la felul in care speli vasele. Insa compenseaza cu modul in care stie sa fie alaturi de tine in momentele dificile si umarul pe care ti-l ofera la greu, pana la modul discret in care iti incurajeaza visurile si sperantele. Barbatul Fecioara stie sa treaca cu bine peste orice problema muncind din greu, este un romantic mascat cu grija si are tendinta de a se autosacrifica pentru persoana iubita. In dormitor, barbatul Fecioara fie este pudic si de o inocenta delicioasa, fie in extrema cealalta, foarte experimentat si pasional. In orice caz, are langa pat o cutie de servetele pentru a sterge cat mai rapid “deranjul” inerent unei partide de amor.

Citește și:

7. Barbatul Balanta

Barbatul Balanta este romanticul ideal, fiind dominat, la fel ca si barbatul Taur, de Venus. Admirator al frumusetii feminine, barbatul Balanta are tendinta de a se indragosti de la o varsta extrem de timpurie. Atunci cand este indragostit, se considera Fat Frumosul perfect, care, alaturi de Cosanzeana lui, vor trai fericiti pana la adanci batranete. Femeia potrivita pentru el trebuie sa stie sa ii echilibreze natura de gentleman, sa fie spirituala si indrazneata, dar nu certareata, intrucat are oroare de orice fel de conflict. In plus, are nevoie de frumusete in viata lui, deci partenera trebuie sa fie pedanta in ceea ce priveste ingrijirea si aspectul fizic. Nu este doar romanticul ideal, ci si cavalerul care va face orice pentru persoana iubita. Nu va uita niciodata de ziua ta de nastere si este posibil sa te trezesti cu o petrecere surpriza. El este genul care iti aduce flori sau ciocolata, fara un motiv special. Imparte cu tine toate sarcinile casnice, cheltuieli sau responsabilitati, cata vreme nu profiti de corectitudinea sa si esti dispusa sa il sustii, cu aceeasi determinare, in propriile proiecte.

Citește și:

8. Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion este o fiinta misterioasa si, pe alocuri, de neinteles. Daca este interesat de o femeie, pretinde exact opusul si isi petrece timpul analizand minutios temperamentul, calitatile si defectele persoanei care i-a atras atentia. Daca rezultatul este pozitiv, abia atunci isi permite sa traiasca povestea de dragoste, fiind un semn fix, este loial si sincer si asa va ramane pana la final, cata vreme legatura ii satisface necesitatile emotionale si intelectuale. Nu este nici pe departe maniacul sexual al zodiacului, asa cum s-a spus de nenumarate ori, de fapt barbatul Scorpion are nevoie de caldura, afectiune si, mai ales, sa se simta iubit. Anumiti Scorpioni, in lipsa de ceva mai bun, isi pot cladi relatiile in functie de afinitatile sexuale. Are asteptari mari de la persoana iubita, dar ii ofera in schimb devotament si dragoste eterna. Insa, in cazul in care simte ca s-a ajuns la capat de drum, nu sta pe ganduri si rupe fara scrupule relatia, in scopul de a gasi ceva mai bun.

Citește și:

9. Barbatul Sagetator

Barbatul Sagetator este optimistul incurabil si impulsiv, gata sa se avante cu capul inainte in orice relatie, avand certitudinea ca si-a gasit dragostea adevarata, de multe ori contrar parerilor prietenilor sau familiei, care isi fac datoria si il avertizeaza in legatura cu retinerile pe care le au. Entuziasmul Sagetatorului este de nestavilit, dar se plictiseste usor si atunci porneste, fara regrete, intr-o noua aventura. Barbatul Sagetator este un spirit liber si este destul de greu de “tinut in lesa”. Relatia sa ideala este una la distanta, care sa ii satisfaca atat dorinta de libertate, cat si pasiunea pentru calatorii. Este prietenos, generos cu cei dragi, are un simt al umorului extrem de dezvoltat, este copilaros, dulce si atrage femeile ca un magnet. Partenera ideala trebuie sa il completeze, fiind talentata, frumoasa, amuzanta, prietenoasa si gata de distractie. Impreuna vor alcatui cuplul adorat de toata lumea la majoritatea petrecerilor, pentru ca fac atmosfera, sunt pasionali si plini de verva.

Citește și:

10. Barbatul Capricorn

Dupa cum nici barbatul Scorpion nu este maniacul sexual descris de astrologi, nici barbatul Capricorn nu este arivistul care pare mai interesat de parintii partenerei si situatia lor financiara decat de hobby-urile acesteia. Barbatul Capricorn are ascuns in suflet o urma de romantism, care insa nu il face sa se arunce cu capul inainte, ca Sagetatorul, si nici sa prefere flirturile, fetele frivole sau aventurile de-o noapte. Partenera sa ideala trebuie sa fie o femeie cu principii, adepta traditiilor, careia nu ii este teama de munca si care sa isi doreasca o viata mai buna. In plus, sa fie inteligenta, descurcareata, cu inclinatie catre viata domestica si maternitate, alaturi de care sa se vada imbatranind in liniste si depanand amintiri langa focul din semineu, cu o pisica torcand alaturi. Barbatul Capricorn este ambitios si munceste din greu pentru a-si asigura un venit multumitor si o situatie sociala onorabila. Ii place securitatea pe toate planurile si da dovada de maturitate inca de la o varsta frageda. Are tendinta de a se casatori devreme in viata, odata ce a gasit partenera potrivita. Nu este exclus sa se simta atras de femeile mai in varsta, cu o experienta de viata mai mare decat a lui.

Citește și:

11. Barbatul Varsator

Barbatii Varsator se incadreaza in doua tipologii, una, mai conservatoare, caracterizata de stabilitate si simtul datoriei, asemanator Capricornului, iar cea de-a doua caracterizata de nonconformism, avangardism si experimentare, adeptii flirtului si a libertatii sexuale, gata sa isi puna in practica orice fantezie. Barbatii Varsator sunt foarte inteligenti, interesati de domenii cat mai diverse (cibernetica, filosofie, sah, sport), insa usor distrati, iar femeile potrivite pentru ei sunt cele inteligente, independente, hotarate, moderne, care stiu ce vor de la viata. Nu se tem ca acestea ii vor emascula, pentru ca intr-o relatie isi asuma acelasi numar de responsabilitati ca si persoana iubita, iar parteneriatul este unul corect. De obicei au multe prietene si raman amici inclusiv cu fostele iubiri. Este posibil ca o relatie de lunga durata sa ii plictiseasca, pentru ca au nevoie de emotie, de imprevizibilitate si de o anumita doza de libertate, daca fac parte din a doua categorie, insa cei din prima tipologie, a Varsatorilor mai rezervati, prefera relatiile stabile si de durata.

Citește și:

12. Barbatul Pesti

Visatorul zodiacului, barbatul Pesti traieste prin si pentru idealurile sale romantice. Fantezia sa nu cunoaste limite si isi imagineaza pana in cele mai mici detalii cum ar trebui sa fie relatia si partenera potrivita. Martirul ideal, barbatul Pesti este in stare sa sacrifice orice pentru persoana iubita. Fiind visator si traind mai mult in propria realitate paralela, cu greu se descurca prin hatisurile vietii de zi cu zi, ignorand teancurile de facturi, notificari de plata sau necesitatea cumparaturilor. Este romantic pana in maduva oaselor si este genul care isi trateaza partenera cavalereste, care ii aduce flori fara a fi o ocazie speciala si care ii saruta ceremonios mana. Daca nu li se raspunde sentimentelor, au tendinta de a-si inneca amaraciunea in alcool sau alte adictii. Nevoia lor de a evada din realitate ii determina sa isi dedice timpul pasiunilor si hobby-urilor, uneori in detrimentul datoriei fata de familie si societate. Este un tip generos, care iarta repede, dar care poate deveni o prada usoara pentru femeile fatale, care pot profita de bunatatea lui. Partenera ideala trebuie sa fie intelegatoare si blanda, insa orice va oferi, va primi inmultit inapoi. In dormitor, barbatul Pesti da dovada de senzualitate, prefera si ofera masaje lungi si sex tantric.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc