Horoscopul energiei: Cristalele benefice zodiei tale

Horoscopul energiei: Cristalele benefice zodiei tale

Care sunt pietrele care iti poarta noroc si te feresc de nergia negativa?

In multe dintre culturile lumii, inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au folosit puterea considerata vindecatoare ale cristalelor. In anumite parti ale pamantului, aceste pietre pretioase erau considerate fie incarnari ale zeilor, fie urme ale trecerii lor sau chiar darurile acestora catre muritori. Potrivit zodiacului folosit in partea vestica, fiecare zodie in parte are o serie de cristale care atrag energiile pozitive ale universului.

Berbec

Primul semn de foc al zodiacului, Berbecul, este dominat de culoarea rosie. Prin urmare, cristalele benefice ale acestei zodii trebuie cautate din aceasta culoare. In general, nativul in Berbec este o persoana foarte dinamica si are un carcater foarte bine conturat. In acelasi timp, este plin de energie si intotdeauna pus pe fapte mari. Problema Berbecului este ca incepe in acelasi timp mai multe planuri insa nu ajunge intotdeauna sa le finalizeze din cauza lipsei de timp. Daca ar fi sa alegem un sigur cuvant prin care sa definim acest nativ, atunci cu siguranta acesta ar fi pasiunea.

Cristale benefice: Granatul, Agata de foc, Carneolul, Jasp rosu, Rubinul

foto Alena Root / Shutterstock

Taur

Nativul in Taur este o persoana in care valorile materiale si spirituale se impletes foarte armonios, in mod paradoxal. In general, aceasta zodie se bazeaza in primul rand pe simturi si are o inclinatie aparte catre lucrurile fumoase ale vietii. Prin urmare, ce multe ori, cei nascuti in Taur au cel putin o latura artistica. In ceea ce priveste latura materiala, ei nu sunt atat de incantati de bani, cat sunt incantati de reusitele proiectelor profesionale. In acelasi timp, in ceea ce priveste latura sentimentala, nativul in Taur este o persoana nu doar foarte loiala partenerului, ci si foarte romantica.

Cristale benefice: cuart roz, agata roz, safir, smarald

Gemeni

Ca sa fie complet si pe deplin fericit, nativul in Gemeni are nevoie de un mediu dinamic si plin de provocari. El are o imaginatie bogata si o minte foarte vie. In acelasi timp, cel nascut sub semnul Gemenilor are un spirit original, chiar rebel si este foarte independent. Pentru ca este guvernat de Mercur, carierele in care nativul in Gemeni se va dezvolta foarte bine sunt invatamant, marketing si orice alt domeniu care are legatura cu comunicarea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri