Setari Cookie-uri

Horoscopul energiei: Cristalele benefice zodiei tale

Care sunt pietrele care iti poarta noroc si te feresc de nergia negativa?

foto Alena Root / Shutterstock

Taur

Nativul in Taur este o persoana in care valorile materiale si spirituale se impletes foarte armonios, in mod paradoxal. In general, aceasta zodie se bazeaza in primul rand pe simturi si are o inclinatie aparte catre lucrurile fumoase ale vietii. Prin urmare, ce multe ori, cei nascuti in Taur au cel putin o latura artistica. In ceea ce priveste latura materiala, ei nu sunt atat de incantati de bani, cat sunt incantati de reusitele proiectelor profesionale. In acelasi timp, in ceea ce priveste latura sentimentala, nativul in Taur este o persoana nu doar foarte loiala partenerului, ci si foarte romantica.

Cristale benefice: cuart roz, agata roz, safir, smarald

Gemeni

Ca sa fie complet si pe deplin fericit, nativul in Gemeni are nevoie de un mediu dinamic si plin de provocari. El are o imaginatie bogata si o minte foarte vie. In acelasi timp, cel nascut sub semnul Gemenilor are un spirit original, chiar rebel si este foarte independent. Pentru ca este guvernat de Mercur, carierele in care nativul in Gemeni se va dezvolta foarte bine sunt invatamant, marketing si orice alt domeniu care are legatura cu comunicarea.

Citește și:

Cristale benefice: agata, perla, citrin, peridot.

Rac

Nativul in Rac, fiind guvernat de Luna, are stari de spirit foarte schimbatoare. In acelasi timp este o persoana foarte sensibila si foarte visatoare. Desi uneori poate avea accese de gelozie, chiar de furie, rar poti gasi mai multa loialitate intr-o persoana decat in cel nascut sub aceasta zodie. Cristalele recomandate acestui nativ sunt cele de culoare deschisa, chiar alba sau ceele translucide care functioneaza ca o excelenta bariera energetica impotriva atacurilor de aceasta natura.

Cristale benefice: calcedonia, calcit, piatra lunii

Leu

Guvernat de soare, cel nascut sub semnul Leului este o persoana foarte mandra si foarte demna. Cu siguranta din cand in cand, orgoliul sau ii poate pune piedici insa trebuie apreciat pentru cea mai mare calitate a sa: atunci cand face o promisiune, face din ea in acelasi timp o datorie de onoare pe care o va duce la implinire chiar daca este nevoit sa urce munti pe jos, descult. Ii place sa fie incentrul atentiei si sa se simta admirat insa increderea lui se castiga foarte greu si, datorita acestui lucru, isi alege cu grija nu doar partenerul de viata, ci si prietenii.

Citește și:

Cristale benefice: chihlimbar, citrin, granat, obsidian rosu, ochi de tigru

Fecioara

Daca ar fi sa definim nativul acestei zodii intr-un singur cuvant, atunci cu siguranta acesta este perfectionismul. Prin urmare, Fecioara nu va lasa niciodata nimic la voia intamplarii si isi planifica intotdeauna viata. Desigur, acest lucru inseamna ca nu este cea mai spontana persoana din lume, dar in acelasi timp, compenseaza prin siguranta de sine si prin judecata limpede cu care poate lua decizii chiar si in cele mai tensionate momente.

Cristale benefice: agat de muschi, safir, smarald, jad

Balanta

Ca si Taurul, nativul in Balanta are o inclinatie deosebita catre frumos dar asemanarile dintre aceste doua semne se opresc aici. In zodia Cumpenei se naste acea persoana visatoare si eleganta, aproape intotdeauna indragostita. Se simte foarte bine in centrul atentiei insa pana acolo va avea destul de mult de furca, in mod paradoxal, la capitolul incredere in sine.

Citește și:

Cristale benefice: sardonix, carneol, opal, acvamarin

Scorpion

Cu siguranta nativul in Scorpion este razboinicul pasional al zodiacului. Persoana nascuta sub acest semn este intotdeauna invaluita intr-o aura de mister si pare un om foarte retras. In realitate, Scorpionul este, asa cum spuneam mai devreme, plin de pasiune dar usor reticent in privita oamenilor. Tocmai din acest motiv, el isi va alege cu grija oamenii din jurul sau. Ii plac aventurile amoroase si este o persoana foarte seducatoare insa chiar si asa, are standarde foarte inalte in ceea ce priveste potentialii parteneri.

Cristale benefice: acvamarin, hematit, coral, citrin

Sagetator

Temerar, indraznet si intotdeauna visator, nativul in Sagetator este un luptator pentru pace. Are viziuni destul de avangardiste asupra vietii si o minte foarte deschisa. Tocmai de aceea, nu este genul de om care sa judece persoanele din jurul sau si crede mai degraba in puterea faptelor decat in 1000 de cuvinte insirate in vant, indiferent cat de frumoase ar fi acestea de pe urma.

Citește și:

Cristale benefice: acvamarin, perle, ametist, lapis lazuli

Capricorn

La prima vedere,nativul in Capricorn este un om distant, rece si foarte calculat, cu o masca absolut impenetrabila. De multe ori, persoana nascuta in aceasta zodie are o fire foarte sensibila insa pazeste cu foarte multa grija aceasta latura a sa, de teama de a nu fi ranit. Tocmai din aceasta cauza, este extrem de precaut in dragoste, chiar si in relatiile de prietenie si are standarde foarte inalte. In acelasi timp, nu este genul de om care sa isi asume riscuri si calculeaza foarte bine fiecare decizie.

Cristale benefice: ametist, onix, hematit, rubin, cuart

Varsator

Nativul in Varsator este un revolutionar. Are un caracter greu de descifrat pentru oamenii care nu il cunosc si tine foarte mult la intimitatea sa. Dupa ce ajungi sa cunosti o astfel de persoana, vei descoperi o fire calda si o minte foarte bogata, insa profund independenta. De aceea, isi va gasi destul de greu un partener de viata pe placul sau, care sa nu ii ingradeasca libertatea in niciun fel.

Citește și:

Cristale benefice: granat, cuart, lapis lazuli, piatra lunii

Pesti

Intelept si cu o inima foarte calda, cel nascut in Pesti este o persoana valoroasa care trebuie apreciata in primul rand pentru puritatea gandurilor sale. Indiferent de parearea pe care o are despre o persoana, nativul in Pesti va spune ceea ce gandeste insa are darul de a face acest lucru fara a rani pe nimeni. Una dintre cele mai mari calitati ale acestui semn este puterea de a vedea in primul rand lucrurile bune din oameni si de a a acorda o a doua sansa.

Cristale benefice: ametist, fluorit, jasp, sodalit

Foto prima pagina Mayer George / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc