Setari Cookie-uri

Horoscop pentru luna martie

Luna martie este, prin excelenta, luna femeilor, iar previziunile astrologice pentru luna martie sunt imbucuratoare! Chiar daca Venus intra in miscare retrograda incepand cu 6 martie, aducand unele schimbari pe plan sentimental, luna martie se anunta lipsita de neplaceri majore pentru nativele tuturor semnelor zodiacale. Afla ce te asteapta in luna martie prin intermediul acestui horoscop!

Horoscop pentru Berbec
Spre deosebire de primele doua luni ale anului, luna martie te va indemna sa meditezi mai mult, sa-ti pui intrebari cu privire la aspectele importante ale vietii tale. Chiar daca ai putea fi tentata sa faci schimbari majore, in special in planul profesional, inca nu este momentul, intrucat este posibil ca tu insati sa treci prin anumite stari schimbatoare. Vei gandi de doua ori inainte de a intreprinde o actiune, ceea ce s-ar putea sa starneasca curiozitatea celor din jurul tau. De pe 15 martie, pregateste-te sa simti ceva “turbulente” sentimentale – insa nu-ti face griji, vor trece la fel de repede precum au venit!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc