Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie 2015

Luna decembrie vine cu foarte multe surprize pentru fiecare zodie in parte!

Horoscop Decembrie 2015 Fecioara

Luna decembrie iti va provoca dorinta de a trai experiente iesite din comun ori sa te bucuri de lucruri inexplicabile, magice si frumoase, prin urmare te vei rasfata cu arta in diversele ei forme: poezie, pictura, teatru, concerte sau cursuri de auto-cunoastere. Totodata, in luna decembrie iti vei manifesta inclinatiile protective, mai ales in legatura cu napastuitii sortii. Esti destul de sensibil/a si emotional/a si nu te poti abtine sa te compari cu cei mai putin norocosi. In acest mod vei fi extrem de recunoscator/recunoscatoare pentru bunastarea de care te bucuri si stilul de viata care iti permite sa traiesti asa cum iti doresti. Sfarsitul anului il vei petrece in liniste, cata vreme te abtii sa ii sicanezi pe cei din jurul tau cu observatii taioase.

Horoscop Balanta Decembrie 2015

Luna decembrie va fi plina de o nerabdatoare anticipatie a surprizelor de Sarbatori, insa pentru ca lucrurile sa decurga in parametri normali, nu trebuie sa exagerezi. Nu te lasa convins/a de numeroasele oferte care iti trec pe dinaintea ochilor, gandeste-te ca nu se intampla nimic daca vezi filmul la cateva zile dupa premiera sau daca mai astepti un pic pana sa iti iei acea bluza fenomenala. Nu uita ca ianuarie vine cu reduceri mari de preturi, deci pastreaza-ti cateva rezerve pana atunci. In niciun caz nu te imprumuta de bani pentru cadourile de Craciun pentru cei dragi. Zambetul tau si o stare de spirit pozitiva si calma conteza mult mai mult pentru cei dragi decat cateva cutii suplimentare sub bradul de Craciun.

Citește și:

Horoscop Decembrie 2015 Scorpion

Luna decembrie semnifica incununarea unui intreg an de munca si asteptari din partea ta. Totodata, vei avea cateva alegeri interesante de facut, acestea rezumandu-se la felul in care vrei sa fii perceput/a de ceilalti in anul care va veni. Fie vei alege sa fii autoritar/a si pe alocuri tiranic/a, fie vei fi o adevarata inspiratie pentru ei, inconjurandu-i cu dragoste si intelegere. Daca vei alege prima varianta, inevitabil vei face pe cineva sa sufere, insa in cea de-a doua optiune, tu esti cel/cea expus/a si vulnerabil/a. Ce alegi? Luna decembrie iti va aduce o stare de oboseala accentuata si fragilitate fizica, asa ca este recomandat sa te odihnesti si sa iti refaci rezervele de energie. Nu incerca sa rezolvi probleme sau situatii complicate daca nu esti obligat/a sa o faci.

Horoscop Sagetator Decembrie 2015

Luna decembrie va fi o luna incarcata pentru tine. Ai atatea lucruri de facut, incat iti trebuie o organizare ca la carte pentru a le finaliza pe toate in timp util. Cel mai sigur este sa ti le planifici in modul clasic, cu pixul pe hartie, pentru a te asigura ca nu iti scapa nimic. Acum mai mult ca niciodata ai nevoie de o minte limpede si de o stare de spirit buna. Esti predispus/a la extenuare, prin urmare invata sa prioritizezi si sa iti cruti energia pentru a fi alaturi de cei dragi de Sarbatori, atat cu mintea, cat si cu sufletul. Atunci cand vei ajunge la sfarsitul anului, vei fi cel/cea mai fericit/a cand vei realiza ca ai facut fata tuturor provocarilor in mod corespunzator.

Citește și:

Horoscop Decembrie 2015 Capricorn

In luna decembrie vei avea parte de cateva zile pe care le vei petrece extrem de placut alaturi de persoana iubita sau de cei dragi. Vei dezvolta o pasiune sau chiar o fascinatie in legatura cu un eveniment sau o persoana. Aceasta stare de incantare are, cel mai probabil, legatura cu un eveniment cultural, concert indelung asteptat, o piesa de teatru, o expozitie mai deosebita sau alta activitate sociala similara. Daca ai un autor preferat, verifica daca nu cumva a scris alta opera pe care nu ai citit-o inca. Orice ar fi, decembrie se anunta cu numeroase ocazii de distractie si satisfactii pe toate planurile. Renunta, macar in aceasta perioada, la tendintele de frugalitate care ti-au caracterizat in ultimul timp stilul de viata.

Horoscop Varsator Decembrie 2015

Luna decembrie iti aduce o atmosfera extrem de relaxanta si este bine sa profiti de armonia din perioada premergatoare Sarbatorilor pentru a petrece timp de calitate cu jumatatea ta. Implica-te in tot ce tine de decorat (bradul, masa festiva, luminitele decorative) si ofera-ti ajutorul in ceea ce priveste muncile manuale (framantat cozonacul, deszapezit, bricolat, ambalat cadouri). In rest, ai putea sa te simti un pic deconectat/a de la mersul lumii, insa este chiar indicat sa stai departe de tehnologie si avalansa de informatii din online. Cu siguranta lumea merge mai departe chiar daca tu ai ales sa iei o pauza si sa nu fii la curent cu ultimele noutati. In plus, vei fi mult mai relaxat/a si te vei putea concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine.

Citește și:

Horoscop Pesti Decembrie 2015

Luna decembrie va fi o luna contemplativa pentru tine. Te gandesti cu nostalgie la trecut si la felul in care tehnologia a evoluat pe parcursul anilor. Poate ca in trecut lucrurile pareau mult mai simple si mai asezate dupa gustul tau, insa azi te poti bucura de fotografii digitale, email in loc de scrisori scrise cu penita, comunicare audio-video aproape instantanee in orice colt al planetei, in loc de telegraf. Apreciaza faptul ca ai ajuns sa te bucuri de aceste facilitati si ai grija sa imortalizezi momentele placute de Sarbatori, pentru ca memoria poate juca feste si risti sa le uiti. In relatia cu jumatatea ta, cuvantul de ordine este sinceritatea. Nu aveti cum sa va distrati si sa va iubiti cu adevarat daca nu sunteti sinceri unul cu celalalt.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc